FCE - wyniki

Temat przeniesiony do archwium.
Dzisiaj listonosz zapukal do moich drzwi z koperta z BC (moze specjalnie w walentynki ;). Chyba nie musze opisywac swojej radosci, gdy po rozpieczetowaniu przesylki na kartce widnial napis PASS :) To rowniez zasluga tej strony - wielkie dzieki!!
a moge wiedziec skad jestes? bo ja jeszcze z niecierpliwoscia czekam u nas chyba jeszcze nikt wynikow nie dostal :(
Jestem z Wołomina pod Warszawa. Z tego co wiem to prawie wszyscy z tych co zdawali z mojej klasy dostali wyniki wczoraj zamiast Walentynek: zarówno FCE jak i CAE.
Tak na marginesie: jak powinno sie czytac wyniki FCE? Czy borderline oznacza granice 60%?
to przesylka specjalna ze listonosz sie fatyguje?
ja tez czekam z niecierpliwoscia choc me rozbudzone nadzieje nieco zwiedly. teraz jestem raczej zlej mysli...no ale czekam.
pytanie czy takowa BC przesylka moze sie znalezc w skrzynce ot tak zwinieta???
i kiedy moge sie spodziewac takowej w woj. dolnaslaskim(o ile to w ogole ma znaczenie)?? jesli sa tu jacys moi sasiedzi to prosze o info.
ja tez ciagle nie wiem... wiecie jaka byla zdawalnosc w waszych miastach??? podobno w koszalinie tylko 50%
Też czekam na wyniki z CAE, jestem z woj. dolnośląskiego i ich nie ma. Szkoła językowa ma do mnie zadzwonić jak british council je prześle, ale widocznie coś nie przesyła bo od kilku dni siedze przy telefonie i nic, a nerwy narastają;(
A czy ktoras z osob zdajacych w Bydgoszczy ma juz wyniki?
ja jestem z Ełku czyli warminsko-mazurskie i z tego co slyszalam od rok wczesniej zdajacego kolegi on dostal wyniki ostatniego dnia lutego. zreszta z tego co mi powiedziano wyniki powinny byc pod koniec lutego - dlatego dziwi mnie ze juz dostaliscie w polowie. jedno pytanie - w jakim jestescie wieku bo interesuje mnie w jakim wieku jest wiekszosc podchodzacych do egzaminu
ja podchodzac czekalam na swoje 16-te urodziny :)
Ja mam 19 :(, ale angielskiego ucze sie dopiero 4 rok :)
miec 4 A i jedno E i nie zdac?
a co nie zdalas nie wiem jak to mozliwe ja mam 2A 2 B i 1C i zdalam na b
ja dalej nie wiem, to sa wyniki mojej kolezanki... a wyszlo ci powyzej 160 punktów=80% ???
zdalem...uff...
chcialbym zobaczyc ile punktowo zabraklo mi do A. a nie tak przyjebali wykres i nie wiadomo do konca czy dobrze czy zle. B+ B na =? to ciekawe..bedzie mozna to sprawdzic?
i czy kiedykolwiek sie dowiem gdzie popelnilem te bledy???
czy dowiem sie czy movie byl funny exciting czy moze romantic??

PASS
ZDALAM NA PIKNE BE!!!!!!!!!!!!! :))))))))))))))))
A może ktoś DOCZYTAŁ, że te kreski na wykresie NIE ODPOWIADAJĄ ocenom z egzaminu?? W zwiazku z czym mówienie iż ma sie np. 2A + 2B i 1 C NIE jest prawdą ;-) (taką do końca)
ja chcem podejsc do FCE w czerwcu i zastanawia mnie jedno jak ocena jest wpisywana na swiadectwo maturalne, jesli oczywiscie zdam, jest roznica miedzy C a B w tym momencie?
a ja jestem maczo i zdalam profa :))))))))))))))))))) i moj facet z angola moze sie ugryzc w d....!!!!!!! lublin gora!!!!! :PP
Temat przeniesiony do archwium.