listening E

Temat przeniesiony do archwium.
oto moje odpowiedzi:
part I:-kobieta dzwoniła do biura by dowiedzieć się kiedy ma spotkanie
-lake
-sympathised ....
-zegarek nie jest wart naprawy
-sklep jest easy to identify
-theatre goer
i juz dalej nie pamiętam
partII:już było na forum i całkowicie zgadzam się z podanymi odpowiedziami
partIII:fcbde
partIV:no,yes,no,no,no,yes,no ale większość podaje że jest na zmianę yes i no więc pewnie coś mam źle
Jeśli mieliście tą wersję napiszcie czy mamy zbliżone odpowiedzi!
ja mam w part 4 takie smae odp w 1 czesci tez a 3 tio nie pamiatam
joł potwierdzam czesc pierwsza tysz tak zaznaczylem
God bless ya w sobote!!!!!!!!!
nie pamiętam dokładnie ale chyba też mi coś wychodziło cały czas NO po kolei i wydaje mi się że mam podobnie
A ja nie miałem sympathised, tylko to A, już nie pamiętam jakie było, ale coś w klimacie zdziwienia czy jakoś tak.
z wiekszością odpowiedzi sie zgadzam, ale w part4 wyszło mi na przemian zaczynajac od \"no\", yes...!
w pierwszym mam podobnie! ale juz dokładnie nie pamiętam!part 2- o czym to było?niepamiętam!A. juz wiem!to było moim zdaniem proste!1- tunel, 2- space and fresh air, 3- wale, strong boots, hard hat, all ages(tu spierdolilam i napisałam coś 80 lat), ze coś tam tzreba miec lampe na czapce(bo rece muszą byc wolne) itd..
ogolnie nie bylo az tak zle , gorzej bedzie w sobote!zalamie sie!a musze zdobyc tez zasrany FCE bo inaczej nici ze studiów! bo mature i tak zdaje pisemną i ustną wiec luz, ale jesli nie zdam FCE to nie mam p co zdawac tofla!a wtedy nie wyjade!A jesli zdam to mam 2 opcje!pierwsza to z samym FCE do Anglii, a dryga tylko ze z toflem do Holandii!
Pomocy w sobote!
male podpowiedzi mile wiedziane!
powodzenia!
nie pamietam wszystkich czesci, ale w ostatniej na pewno mialam odpowiedzi na przemian
ja w IV mam tak samo wiec moze to bedzei dobrze :) miejmy nadzieje! ale trafila nam sie najgorsza czesc i jestem nia zalamana
W pierwszym jeszcze kobieta dzwoni by sprawdzic o ktorej ma spotkanie i bylo tez cos o supermarketach ze sa convince i.... wiecej nie pamietam
a mi się wydawało że nie cinema goer tylko jurnalist. Jak sądzicie?
moim zdaniem tam bylo \"theare goer\"
Temat przeniesiony do archwium.