wyniki Warszawa

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 54
poprzednia |
Nie wiecie przypadkiem czy sa juz wyniki w wawie w BC? Moze ktos dowiadywał się u źródła?? Mam juz dość czekania i mam butterflies in my stomach :)) Nie ważne czy zdam czy nie, ja chce juz wiedziec i miec to za soba jak najszybciej
aaaaaaaaa sa juz w warszaiwe!!!!!!!!!!dzis rozeslali czesc juz a reszta jutro!!!!!!!!!!!!!!!!!
A skad wiesz ze juz rozeslali?? Jakieś pewne wiadomości??

aaaaa, ja chyba umre. Chyba bede nocował przy skrzynce na listy :)
Umre ze stresu....:> Ciekawe kiedy otrzymam koperte... Ale z tego co niekotrzy pisali to mozna pojsc i osobiscie sie dowiedziec?
dzwonilem do british council!!!!!!chyba wiec wiarygodne zrodlo!
mozna isc do osrodka gdzie sie zapisywalo chyba z tego co sie pytalem.telefoinicznie nie mowia tylko osobiscie
Czyli ze dzisiaj juz powinny być. Hope so.
Jak tylko ktos z warszawy dostanie wyniki poczta to wpiszcie sie od razu i napiszcie jaki nr mieliscie...
Ja tam dziś się pofatygowałem do BC pokazałem dowodzik i mi zdradzili ze B mam ;)

Pozdro
To ja w takim razie zrobie dzis tak samo. I tak musze jechac do centrum po samochod.
Po poczcie duzo sie nie spodziewam, bo info dotyczace egzaminu szlo do mnie 2 tygodnie. Dodam, ze poczta, na ktorej bylo wysylane to info to ta sama na ktora przychodzi poczta do mnie wiec no comments.

Ziuta.
Warto bylo sie pofatygowac. Ocena B.
Gratulki!
A w Britishu to powiedzieli ci wynik czy zdoatalas kopartke?
bo ja to moze bym i poszla ale wolalabym wynik sama sobie przeczytac a nie uslyszaec od kogoa obcego......
A ja byłam wczoraj w BC i jak podałam im swój nr z FCE to usłyszałam że moje wyniki już zostały wysłane i nie powiedzą mi co dostałam. Gratulacje dla wszystkich co zdali.
Dostalem wlasnie maila z BC o tresci:

Szanowny Panie,

Otrzymaliśmy już wyniki Kandydatów, którzy zdawali egzaminy w grudniu
zeszłego roku w Warszawie. Zostały one rozesłane na adresy domowe Kandydatów
bąx - jeżeli Kandydat rejestrowany był za pośrednictwem szkoły językowej -
na adres tej instytucji.

Jeżeli wynik egzaminu potrzebny jest Panu niezwłocznie, zapraszam z
dokumentem tożsamości do Sekcji Egzaminów British Council, Al. Jerozolimskie
59, II piętro, od poniedziałku do piątku w godzinach 8.30-16.15. Będziemy
wówczas w stanie podać Panu wynik Pańskiego testu.

Z poważaniem,

Anna Wisniewska

Co wy na to??? Ja wygladam na listonosza :p
hej:)jest ktoś z Bygdoszczy i wie,czy są juz tam wyniki???
Piszcie czy dostaliscie juz koperty w Wawie pocztą

Wiecie jaka mam paranoje: zagladam do mojej skrzynki pcztowej (mieszkam w bloku) -- pusto. A patrze do skrzynki sąsiadów -- Lezy koperta zaadresowana ... pod moj adres (widze przez te kratki fragment nazwiska swojego. Na 100% wiem ze ta koperta zawiera gazetę ktora mam w prenumeracie. ALE: ciekawe czy pod nią nic nie ma z BC?? Sąsiadów nie ma w domu, a poza tym, nie pojde i nie powiem: przepraszam, wlasnie zagladalem do panstwa skrzynki i tam sa listy do mnie....
PADAKA

Ide połknac cos na uspokojenie
Potrzeba matką wynalazku........ Klucz od mojej skrzynki pasowal do skrzynki sąsiadów :| Nie dostalem jeszcze wyników.
qrde ale fajnie ... skłania do akcji wypadwoej .... jak mieszkasz w Puławach ( a chyba nie wielka jest na to szansa ) to przyjde i ci pomoge ....
a serio to na twoim miejscu albo bytm poczekal do nocy ( wez latarke , łom , ubierz sie na czarno i takie tam ) pozdro i powodzenia !
Jakby cie złapali i zapuszkowali to nie mow ze ja to radziłęm ;)
dzieki za szcere checi, ale jak juz napisalem - wydobylem zawartosc skrzynki sasiadow - niestety to nie byly wyniki. Mam nadzieje ze to sie nie powtorzy, bo w koncu ktos sie pokapuje ze rzekomo \'jego\' korespondencja znika w niewyjasnionych okolicznosciach :ppp
ja dzisiaj koperte w skrzynce znalazlem:)no i udalo sie- B:)
a skad jestes?? z wawy i okolic czy z wawy :) ??
a ja kurwa mać mam C i sie ciesze ........... alalalalallaalalalalalalalllalal
Szczesciarz. Ja MARZE o C. A tak na prawde marze o dostaniu koperty, bez wzgledu na wynik - chce miec to za sobą. Skad jestes?? Dostales poczta wyniki czy byles w BC????
ojej niech ta poczta działa szybciej błaaaaaaaagam.......bo do takiej dziury jak Jelenia Gora to kiedy dojdzie ?? :(
a czy te wyniki przypadkiem nie przychodza poleconym? bo mi sie wydawalo ze tak i dlatego odradzalabym wiszenie na skrzynce pocztowej tylko czekanie na dzwonek
byłem w BC!!!!!!
heheheh mam B :d (myślałem że nie zdam :D )
dostales koperte poczta czy pofatygowales sie do bc??
Na rozluznienie maly dowcip:

A psychiatrist\'s secretary walked into his study and said, \"There\'s a gentleman in the waiting room asking to see you. Claims he\'s invisible.\"

The psychiatrist responded, \"Tell him I can\'t see him.\"
:P
z wawy
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 54
poprzednia |

« 

FCE - sesja zimowa 2003

Zostaw uwagę