czy to prawda ze jak gruba koperta to...

Temat przeniesiony do archwium.
ej powiedzcie czy to prawda ze jak gruba koperta to zdalem a jak cienka to niesttety nie! bo slyszalem ze jak zdaje sie to przysylaja jescze jakies papiery ankietye czycos takiego??
To prawda... Jak masz gruba koperte to zdales :) Oprocz wynikow, przesylaja wtedy list z gratulacja i miejscem, czasem, gdzie masz ten \"magiczny papierek\" odebebrac.... :))) a moja koperta byla gruba :D
Nieprawda, moja byla cieniutka, a zdalam na B. Tylko pojedyncza kartka z informacja jaka ocena i jak poszly poszczegolne partie. Najlepiej reading, myslalam, ze umre ze smiechu, wydawalo mi sie, ze totalnie go zawalilam, pozniej speaking, a najgorzej... writing. Kiedys juz tu pisalam, ze wysmarowalam grubo ponad 180 slow, mialam chyba z 500! Ale jak widac nic zlego sie nie stalo, hurrrra!
Pozdrowionka
A, no wlasnie mnie zastanawia, keidy moge odebrac certyfikat... nie przyslali zadnej informacji na ten temat.
Hej ja zdawalam teraz i czekam na wyniki,kiedy przyjdą??
Z tego wynika,że Twoje centrum egzaminacyjne zapomniało dosłaś druczek \"gratulujemy pozytywnego wyniku egzaminu Cambridge\". Ale gapy!!! Tam jest wszystko napisane, kiedy i gzie możesz odebrać certyfikat.
ja zdawalam w UK, moze tu nie gratuluja obcym ;)))
szkoda, bo chetnie przyjelabym gratulacje ;)))
zawsze sama mozesz sobie pogratulowac ;) umiesz liczyc-licz na siebie :P
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę