lato 2005

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć,
Zdaje w czerwcu FCE, przed chwilą właśnie otrzymałe state of entry,
i wiem że pierwsze trzy czesci pisza wszyscy 18 czerwca, ale jak wyglada sprawa z listeningiem i speakingiem, dla wszystkich sa te same pytania i nagrania?? Czyli bez problemu moge sie od kogos dowiedziec co mniej wiecej bylo?? Czy może pytania sie roznia??
Z góry dzię ki za odpowiedź:-)
Jest kilka (nie wiem dokładnie ile) zestawów słuchania i mówienia ale zestawy te sie powtarzają w różnych miastach
Heh, a wiec pewnie moj statement of entry ma szkola...To dobrze ze juz przyszly...Oczywiscie są różne zestawy Listening i Speaking na rózne terminy..>Jedno mnie tylko zastanawia...Podobno w warszawie ma byc pisemny 14. Czerwca a wszedzie indziej 18. hmmm...dziwne, nie?
odwrotnie, bo w wawie ma być 18 a wszędzie indziej 14 czerwca
Części 1, 2 i 3 są 14 czerwca (tylko w Warszawie), 18 czerwca. Ja zdaję w Krakowie :)
w Warszawie jest i: 14-jako jedyne miasto i 18-jak pozostałe!
Chciałam przystąpić do egzaminu... ale... i chociaz mam tylko 14 lat chciałam go napisać... ale jak dowiedziałam się ile to kosztuje, to powiedziałam sobie że lepiej poczekac ze 2 lata i wtedy spróbować zdać na A... ale strasznie to drogie jest!! JEJU!!!!!!
Ja też zdaje w Krakowie. Życze wszystkim zdającym powodzenia!
e tam, co się boisz, ja w tym roku skończyłam 15 lat i zdaję w czerwcu w lublinie. tylko ja nie wiem czy w ogóle zdam, a chciałabym dostać chociaż B...
ja mam 4 listening, 11 speaking, a 18 resztę... dobrze, ze popoludniu to wieczorkiem lublin zwiedzę a rano się wyśpię:]
ja zdaje w lodzi i mam listening 30maja
widze co grupka zdajacych w krakowie bedzie calkiem spora=) jak nastroje??
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Business English

»

Studia za granicą

Zostaw uwagę