Wrocław.Polećcie mi korepetytora!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Pomocy!!! Jestem z Wrocławia.Szukam dobrego nauczyciela w celu przygotowania do FCE i chodzi mi o to by był to właśnie ktoś sprawdzony, i najlepiej osoba która dojeżdża do mieszkania. Będę wdzięczna, mój mail: [email]
niestety przeniosłam się już z wrocka,
ale jak kogos znajdziesz, to tez mi daj namiary, bo troche ludu sie pyta mnie wciaz o korki, ale ja mieszkam daleko i nie dam rady dojechać!
ale chetnie bym kogos innego polecala!
pozdr wszystkim!
Jestem z Wrocławia i udzielam korepetycji.
Mam własny samochód i dojeżdżam pod wskazany adres.
Choć specjalizuję się w konwersacjach American English (chodziłam w Stanach do szkoły), to także pomagam w gramatyce i przygotowuję do egzaminów.
Jeśli ktoś jest zainteresowany - proszę o kontakt e-mailowy
[email]
Nie jestem z Wrocka , ale dwukrotnie uczestniczyłam w kursie wakacyjnym, który był prowadzony przez English entrance. Tak wiem , że ta szkoła nie ma dobrej renomy i jej ocrna na tej stronie jest beznadziejna, ale Ja polecam Sławomira Wolfa. To super gość i warto z nim pogadać . Może zgodzi się prowadzić indywidualne korki. Podaje adres szkoły www.englishentrance.pl Szkoła mieści się na ulicy szewskiej w budynku Camelona. Warto spróbować się czegoś dowiedzieć . Nie wiem czy ten ktoś tam pracuje , ale możę akurat . To tyle Sorry, że nie mogę powiedzieć więcej. Za to chętnie polecę kogoś z Jeleniej PS Gość naprawde dużo umie wytłumaczyć i ma cierpliwość
Jestenm studentam filologii - 1 rok - zamierzam udzielac korepetycji od pazdzierniak lub listopada gdy jush bede we Wrocławiu na stałe pozdrawiam!
where d'ya study Fuki? UWr? it would be nice to see somebody from Institute writing here. pzdr
Niestety nie na Uniwersytecie (przynajmniej nie w tym roku) :( odpadłem na ustnych (2 i 4,5). Studia rozpocznę bądź w NKJO lub też w WSF. Pozdrawiam!
Dziękuję za miłe słowa :). Lekcji prywatnych już nie udzielam, a co do English Entrance, to hmmm... każdy ma swoje zdanie - żyjemy w wolnym kraju, freedom of speech i te sprawy :))). Zdaję sobie sprawę, że były głosy niezadowolenia, ale myślę, że gdyby tak na przykład pogadać z osobami, które przygotowaliśmy do czerwcowej sesji BEC3 albo Advanced i FCE [i nie tylko], to mogłoby okazać się, że rzecz wygląda trochę inaczej.

Nie chcę uprawiac kryptoreklamy, co i tak byłoby niemożliwe, bo przedstawiłem się z imienia i nazwiska i wiadomo, że pracuję dla tej firmy, ale powiem, że czytałem wszystkie uwagi o nas na tym forum i zapewniam, że nie są one przeze mnie ignorowane.

Adopt, adapt and improve :)

Pozdrawiam

Sławek
Dzień Dobry ! Zapewniam , że nie chodziło mi ocenę szkoły , bo każdy ma własne zdanie i nigdy nie da sie wszystkim dogodzić . Ja byłam bardzo zadowolona i z lekcji i ze szkoły . Napewno nigdy ich nie zapomnę . Jeżeli mogę to chciałam powiedzieć , że jestem już studentką NKJO Narazie odrobinę przerażoną . Acha FCE już za mną . Teraz czas na CEA . To tyle . Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Dorota Orłowska
Do zobaczenia na stronie. Zostawiam kontakt [email]
Gratuluję. Jeżeli jest tam jeszcze 'stara gwardia' [Olaf], to będzie przynajmniej OK :))). Pozdrawiam.
Jest , jest i jego właśnie się boje . Moja wymowa zawsze pozostawiała wiele do życzenia , ale może będzie dobrze . Swoją drogą świat jest mały , nawet ten internetowy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

FCE - sesja zimowa 2003

»

FCE - sesja zimowa 2003

Zostaw uwagę