Pytanie do Pani Moniki-czy to bedzie uznane???

Temat przeniesiony do archwium.
Mam bardzo poważny problem ,związany z ostatnim listeningiem.Pisałam go 6.12, w sobotę w Warszawie.Pisałam wersję E.W części 4 tego testu trzeba było zaznaczyc YES or NOT. Niestety,nie wiem dlaczego-moze przez moja nieuwagę,albo dlatego,ze tak trenowałam wcześniej na answer sheet wpisałam Y lub N. Obawiam się ,ze komputer wogóle nie zaliczy mi tej części...Proszę bardzo o odpowiedź i z góry dziękuję.
Jeśli nawet komputer nie rozpozna tego jako Yes czy No, prawdopodobnie praca zostanie sprawdzona ręcznie.
Monika Chilewicz
a ja mam takie pytanie do p.Moniki.. na listeningu pisalam drukowanymi literami, a w example bylo normalnymi.. czy to ma znaczenie? uznaja mi to?
Już dwa razy odpowiedziałam na to pytanie, między innymi w wątku https://www.ang.pl/czy_to_bedzie_uznane_2640.html
jedno pytanko: na jednym z arkuszy odpowiedzi (część pisemna) zapomniałam wpisać nr centrum egzaminacyjnego. czy może to mieć dla mnie jakies negatywne konsekwencje?
z góry dziękuję za odpowiedź
Pani Moniko Chilewicz, kiedy na stronie internetowej cambridge można spodziewać się prawidłowych odpowiedzi?
Odpowiedź na pytanie o publikację odpowiedzi w wątku https://www.ang.pl/KiedY_oficjalne_odpowiedzi_na_Cambrdige_site_2807.html
Nie powinno być problemu, Pani praca zostanie wysłana i będzie sprawdzana razem z pracami innych osób, które - miejmy nadzieję - w większości wpisały numer centrum.
Mam problem. Na czesci writing fce nie pamietam czy dobrze napisalem numer pracy ktora wybralem jako drugi temat . Czy wplynie to na ocene pracy?
Wprawdzie odpowiedziałam już na to pytanie w wątku o FCE, ale się powtórzę - egzaminatorzy, sprawdzający prace pisemne, to inteligentni ludzie i z pewnością poznają, że temat, który Pan w istocie pisał, jest różny od numeru, który Pan wstawił, ocenią więc pracę zgodnie z jej tematem.
witch my fan Kamila
Czyli w takim razie, jak ja zupełnie zapomniałam wpisać, który nr pracy wybrałam, to też sie domyślą (mam nadzieje ;) ). Tak????
Temat przeniesiony do archwium.