do pani moniki:)

Temat przeniesiony do archwium.
wiem ze listeningi juz byly dawno ale caly czas dreczy mnie jedna sprawa a mianowicie jesli w part 2 tam gdzie trzeba wpisywac yrazy i poprawna odp to jourbalists a ja napisalam journalist poprostu bez s to czy uznaja mi ta odpowiedz????czytala w ksiazkach do fce gdzie sa testy ze maly blad jest zaliczany poniewaz listening nie sprawdza gramatyki ale sluch przytocze nawet to pytanie i odp WHAT happens if I misspell a word in Paper 4-Listening? As lons as the word is recognisable you will get a mark.Spelling ist not tasted in Paper 4. wiec jak to jest? bo ja juz sama nie wiem niektorzy mowia mi ze nie dostane punktu a przeciez zawsze ten jeden punkt to juz cos:)!! bardzo prosze o rozpatrzenie mojej prosby.i o odpowiedz
a ja napisałam tunnels przez jendno \'n\' :(
moja nauczycielka powiedziala mi, ze spelling w tej czesci nie jest tak bardzo istotny i aprawdzajacy moga przyznac punkt, jezeli ktos dobrze zrozumial slowo, a zle wpisal jego literowke. W takich przypadkach jednak jak twoj chodzi to nie jest spelling, lecz liczba pojedyncza calkiem dobrze przeliterowana, a chodzilo o to, zeby wylapac liczbe mnoga.
Ciekawa jednak jestem co pani Monika na to.
po co sie przejmujesz skoro i tak napisalas wczesniej ze nie zdasz?? ludzie n ie rozumiem was!!
Łukasz, dziękuję - odpowiedź znajduje się właśnie w najczęściej zadawanych pytaniach.
Temat przeniesiony do archwium.

»

FCE - sesja zimowa 2003