Czy gdzieś mozna znlaezc w internecie ostatni egzamin FCE?? Jeśli tak prosze o straone, chcialbym sie zmierzyc z tym trudnym reading\'iem, bo sam chce zdawac w czerwcu natepnego roku
niestety to nie sa te testy ktore byly w tym roku,z tego co mowili mi w british council ,dostac mozna tylko writing z prawidziwych egzamonio,reszte mozna kupic u nich,nie pamietam adresu strony...oni nietstey nie publikuja nigdzie tych prawdziwych tetsow:/
[konto usunięte]
01 sty 2004
mala nie wprowadzaj błąd bo w prasie są przedruki, co prawda czasami są skracane , ale są
[konto usunięte]
01 sty 2004
a gdzie np? rozmawialam z pracownikami British Council i to oni mi to powiedzieli,jesli znajdziesz jakis autentyczny egzamin gdzies w prasie to daj znac
[konto usunięte]
04 sty 2004
a tak z ciekawości - kto Ci naopowiadał że ten reading był taki trudny??? Moim skromnym zdaniem był łatwiejszy niż w książce z testami longmana (First Certificate Practise Tests plus, taka zielono biała, koniecznie z kasetami, koszt ok. 60 zł) A przy okazji polecam jej przerobienie, wtedy nic (no prawie) Cię nie zaskoczy na egzaminie - ;)
[konto usunięte]
05 sty 2004
Nie opowiadaj głupot, ja przerobiłam i mnie zaskoczył.
Makta_18
05 sty 2004
Ja przerobiłam całą masę książek roznych wydawnictw i żaden test mnie tak nie zagiął jak ten:(((
ena_m
09 sty 2004
Nela, nie wiem czy zauważyłaś, ale ja wyraźnie napisałam, że jest to moje zdanie, Ty nie musisz sie z tym zgadzać, ale to nie znaczy ża ja wypisuję głupoty ;)