testy FCE

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś ma wszystkie testy z FCE? Błagam ratujcie mnie! Przecież egzamin już w czerwcu !!!
głowa do góry, ja też w czerwcu zdaję FCE i wybieram sie na filologie angielską. Jednak z tego co słysze nie ma szans dostania sie na ten kierunek bez bardzo dobrego poparcia.
Wszystkich testów to chyba nikt nie ma. Materiałów do ćwiczeń jest sporo i Internecie. Zwykle szukam w wyszukiwarce google.
www.google.com

w okno wpisujesz dowolne hasło, co cie interesuje np. FCE+exam+tests
i otrzymasz całą masę adresów. na pewno coś znajdziesz. Tu na forum podawano wielokrotnie adresy. Tylko poszukaj.
co to jest \'bardzo dobre poparcie\'??
Wszystkie czesci Super Memo doskonale przygotowuja ... posiadam je i jestemw stanie udostepnic ...

piszcie : [email]
Czy aby korzystać z Super Memo potrzebne jest stałe łącze z internetem? Czy mógłbyś przesłać mi Super Memo na e-mail: [email] Serdeczne dzięki.
Nie, stałe łacze jest potrzebne tylko wtedy, gdy chcesz systematycznie, codziennie wiele godzin korzystać z SuperMemo on-line. Jeśli będziesz to robiła 10-15 minut dziennie wystarczy zwykłe połaczenie komputowane. Ale zwsze, niezależnie od sposobu łączenia bardziej skuteczne jest korzystanie z pakietu \"pudełkowego\". Raczej nie licz, że ktoś przyśle Ci ten program majlem. Jest za duży.
Bejotka, czy Ciebie jeszcze szlag nie trafił od czytania takich pytań i próśb jak ta powyżej kilka razy dziennie?
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa