Ksiazki do szerszych powtorek do FCE

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |
Witam

Mam nastepujący pewnie się często pojawia tutaj. Jakie książki kupić warto, by dobrze przygotować się do egzaminu FCE? Myślę o takich książkach, które pozwolą powtórzyć solidnie cały materiał. Mam w postaci pdf książkę
Michael Vince i Paul Emmerson - First Certificate Language Practice with key

A co myślicie o:
"FCE Use of English 1 i 2" Virginii Evans i innych częściach z tej serii?
"Ready do FCE" Roya Norris
"Common mistakes at FCE...and how to avoid them" - tytuł niby zgrabny i pozyteczny, tylko płacić około 25 PLN za 60 stron...jak bede musiał, to kupię, ale...nikt nie ma tego może w postaci e-booka? :-)

Bedę wdzięczny za wszelkie uwagi
Ja mam :) podaj meila to chetnie wysle
Albo moze napisz do mnie bo nie wiem kiedy tu znowu zajrze i moge przegapic : [email]
Hej z tego co zrozumialam masz ksiazke First Certificate Language Practice-with key wiec mam prosbe czy nie mogl bys mi przeslac na emaila ( [email] Ja ang ucze sie od niedawna i tych ksiazek nie posiadam ale slyszalam ze use of English jest dobra:)osobiscie sama mam zamiar kupic ale obecnie nie mam mozliwosci:)no to pozdrawiam i czekam z nadzieja na emaila :)
Hej
jeśli to nadal aktualne i możesz, to proszę prześlij mi tą książkę.

Pozdrawiam
[email]
a co sądzicie o materiałach "Ready for FCE" wyd. Macmillan? Są dobre, czy raczej szukać czegoś innego?
czy ja też mogę prosić o wersję pdf. mój mail:
[email]
Cześć ! Czy ja też mógłbym prosić o przesłanie w formacie pdf ksiązki First ........ with key. Dzięki serdeczne. Mój email : [email] Dzięki. Pozdrawiam.
Witaj. Bardzo prosze o ksiazke w PDF.

Moj adres: [email]
Ja mam książkę ( nie ebooka ) Common mistakes at FCE and how to avoid them. Wcale nie 25 zł, tylko kupiłam ją za 19,90 zł. Książka bardzo dobra, dobrze można sobie przypomnieć trochę rzeczy, fajne zadania, ćwiczenia, testy, dobrze wytłumaczone. Polecam.
A co do książki w pdf to ja też chcę : [email]
Ready for FCE wraz z ćwiczeniami to bardzo dobry wybór.Fajnie powtarza się z tej książki cały materiał tuż przed egzaminem-wszystko jest na końcu książki.Gramatyka,słówka.
Gramatykę można uzupełnić Vince'em dla poziomu FCE lub Murphy'm.Polecam.Klucz do ćwiczeń z książki można dokupić osobno,nie trzeba kupować całego teacher's book.
Osobno kupuje się też płytę z nagraniami do podręcznika.
Transkrypcja materiałów do słuchania też jest na końcu książki.
Wyslalam juz chyba steke takich meil i ciagle jeszcze ktos sie zglasza. strasznie dlugo to trwa a ksiazka jest do sciagniecia na englishtips.org i byloby duzo prosciej tam zajrzec
próbowałam znaleźć tego ebooka na podanej przez Ciebie stronie, ale mi się nie udało. czy to wina tego, że nie jestem tam zalogowana? może mogłabyś podać dokładniejszy adres. pozdrawiam
http://englishtips.org/index.php?newsid=115[tel]
ale do sciagania trzeba sie zalogowac
Czy ja równiez mółbym prosić o tą książkę na maila ? Mój mail : [email] . Gdyby to nie było kłopotem to z góry dziekuję ;)
Prosze tez o przeslanie pliku na adres [email]

wieeelkie dzięki
Ja także chciałbym prosić o tego e-booka oczywiście jeśli to możliwe [email] Pozdrawiam
Witam
Czy również mogę prosić o przesłanie tej książki??:) z góry dziękuję i pozdrawiam:)
[email]
mmjp próbowałam ściągać, ale plik rar jest pusty, Tobie tak sie nie działo ?
też bym była wdzięczna:)
[email]
dziękuję:D
[email] bylbym wdzięcznyyy... chce przystapic do egzaminu w czerwcu i przydadzą mi się te książki.
Czy ktoś może posiada książkę i ćwiczenia "New progress to FCE"? Przymierzam się do jej kupna, ale chciałabym najpierw zobaczyć w jakiej formie jest napisana. Czy mógłby ktoś wysłać mi na maila kilka przykładowych stron (szczególnie interesuje mnie Workbook)? Jak wam się uczy z tej książki?
[email]
Jeżeli posiadacie jakieś materiały książkowe, proszę prześlijcie mailem

[email]

Z góry serdeczine dziękuje !!
nie bylo mnie na tym forum kilka miesiecy ale widze ze sie nic nie zmienilo:P....nadal jak ktos pisze ze ma jakiegos ebooka to mnostwo sepow sie zgalasza, nawet po kilku miesiacach, kiedy autor zazwyczaj juz dawno zapomnial ze cos takiego oferowal..:D:D wiem z doswiadczenia:> i jesli to mozliwe to wysylam jak sie ktos odezwie na meila... ale czy zdajecie sobie sprawe ze taka ksiazka zajmuje srednio 50 mb? i wyslanie tego na meila jest naprawde meczace....ale latwo jest pojsc na latwizne zamiast poswiecic kilka minut na zalogowanie sie na englishtips.org... naprawde swietna stronka , mozna znalezc wiekszosc potrzebnych ksiazek do nauki i nie tylko....
to sciagnij jeszcze raz.....sciagnelam mnostwo ksiazek z tej stronki i nigdy nie bylo problemu...a do rozpakowania potzrebne haslo to : englishtips.org
może i dobrze że nie było Cię te parę miesięcy, mniej złośliwości było na forum... pozdrawiam :)
Jeśli chodzi o książki do FCE to naprawdę polecam wydawnictwa Oxford, Longman, Cambridge, reszta jest o klasę gorsza... Ewentualnie książka "Common mistakes at FCE and how to avoid them" jest dobra...
witajcie,
ja tez poprosze o materialy do [email] z gory dziekuje
Witajcie,
ktora ksiazka jest aktualna tzn pod nowe wymagania dot. fce?
www.macmillanenglish.com/readyforfc
czy
http://www.podreczniki-gandalf.pl/b/ready-for-fce-coursebook/

Jesli jest to ta czarno-fioletowa, to gdzie ja dostane, bo wszedzie widze te niebisko-fioletowe.
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 35
poprzednia |

Zostaw uwagę