Serdeczne podziękowania

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałabym bardzo serdeczmnie podziękować Pani Monice za odpowiedz na mojego meila. Bardzo mi Pani Pomogła. Teraz wiem do kogo się zwrócić ze swym problemem, a to znaczy bardzo wiele .

Chciałabym zadać Pani jeszcze jedno nurtujące mnie pytanie. Jak Pani wie z poprzedniego listu jestem osobą, która nie pisze. Co w takim wypadku z moim FCE. Wszyscy wiemy, że niezmiernie ważną cześcią tego egzaminu jest writting. Słyszałam o możliwości zamiany części pisemnej na ustną. czy to prawda.
Byłabym bardzo zobowiązana gdyby zechciała Pani wyeazić swoją opinię na tan temat.Być może spotkała się Pani z takim przypadkiem.Jak rozwiązywano ten problem.

Mam nadzieje, że Pani odpowiedz przywróci mi spokojny sen.
Z góry dziękuję i przepraszam za kłopot.
Dorota Orłowska
PS Pragnę zaznaczyć, że wiem jakimi prawani rządzi się ta część egzaminu problem jest czysto techniczny.
Bardzo dziękuję za miłe słowa.

Korzystanie z \"amanuensis\" rozwiązuje problem także części Writing - ma Pani możliwość przedyktowania całego wypracowania osobie wyznaczonej do opieki nad Panią. Może to miała na myśli osoba, która wspominała Pani o możliwości zamiany egzaminu pisemnego na ustny?

Podsumowując, może Pani zdać wszystkie części pisemne (Reading, Writing, Use of English i Listening) z pomocą Amanuensis. To, ile dostanie Pani na nie czasu, zależy od Special Circumstances Unit w Cambridge, które podejmie decyzję po zapoznaniu się z Pani przypadkiem.

Pozdrawiam serdecznie,
Monika Chilewicz

« 

Programy do nauki języków

»

Studia językowe