wiecie? jak tak sobie czyta mwsze wypowiedzi to ogółem dochodzę do wniosku ze nie jesteście zbyt koleżeńscy. Nie zbyt podoba mi sie atmosfera na tej stronce. owszem sa tematy gdzie wypowiadacie sie w miarę uprzejmie ale na większości panuje wyzywanie, przedrzeźnianie i ogółem jedna wielka kłótnia. Dlatego wracam na stronę z francuskim bo tam chociaż wszyscy są mili i pomagają sobie nawzajem - bezinteresownie! nikt z nikogo sie nie nabija "o! bo ty miałeś tak mało punktów!" a ni nie stwierdza że sie zabije bo stracił 0,5 % (tak a propos to na pisemnej to jest nierealne bo punkty są liczona w całości, nie ma połowek punktów, a 1pkt=2% więc mogliście mieć albo 98% albo 100% sa nie 99% albo 99,5%) myślcie sobie co chcecie i gadajcie na mój temat co chcecie ale po prostu nei podobacie mi sie i tyle (naturalnie jak juz mówiłam nie tyczy sie to wszystkich). Na francuskim panuje duzo lepsza atmosferka! Pa!
ja osobiście uwielbiam smak jadu o poranku ;)
Trochę przesadzasz, nieraz można znaleźć osobę, która pomaga.
(chyba na forum angielskego jest więcej osób i łatwiej trafić na kogoś złośliwego, może dlatego)