Zupelnie nie na temat

Temat przeniesiony do archwium.
Jest to strona nagminnie odwiedzana, wiec postanowilam tu sie zapytac:

Czy ktos ma moze numer sierpniowy Swiata Nauki? Jest tam artykul, ktorego tytul ( prawdopodobnie) brzmi: "Macierzyste komorki nowotworow".
Jesli ktos ma, to czy moglby mi wyslac przeskanowany na adres:
[email]
A to:
http://www.sciam.com/article.cfm?articleID=000B1BED-0C0A-1498-8C0A83414B7F0000
mg, zrobiles mi wspaniela niespodzianke. To jest ten artykul. Co nie znaczy, ze ja go sobie spokojnie poczytam. Ty chyba nie myslisz: przeciez_ja_nie_znam_angielskiego. Moge sobie cos tam wykalkulowac ( pomocny jest tu bardzo moj siodmy zmysl), ale nie wszystko. Co nie znaczy, ze nie jestem cala radosna - tak mi chodzilo po glowie miec to tez w wersji angielskiej, ale nie chcialam sie za bardzo wyglupic proszac tez i o to. A na zas mam adres do bardzo interesujacej strony. Dzieki.

Prosba o skan nadal aktualna.
mg, zrobiles mi wspaniela niespodzianke. To jest ten artykul. Co nie znaczy, ze ja go sobie spokojnie poczytam. Ty chyba nie myslisz: przeciez_ja_nie_znam_angielskiego. Moge sobie cos tam wykalkulowac ( pomocny jest tu bardzo moj siodmy zmysl), ale nie wszystko. Co nie znaczy, ze nie jestem cala radosna - tak mi chodzilo po glowie miec to tez w wersji angielskiej, ale nie chcialam sie za bardzo wyglupic proszac tez i o to. A na zas mam adres do bardzo interesujacej strony. Dzieki.

Prosba o skan nadal aktualna.
powinienem dopisac "czy moze byc w tym jezyku", ale tak jakos szybko sie wyslalo...
>powinienem dopisac "czy moze byc w tym jezyku", ale tak jakos szybko
>sie wyslalo...

Samo sie nic nie robi. Ja to zaliczam do "ukrytej zlosliwosci".I to nie jednej a kilku:
- pokazywanie dziecku przez szybe zabawki,
- wytykanie nieznajomosci czegos tam,
- wchodzenie czlowiekowi na ambicje,
- ...

Raz cos takiego sama sobie zrobilam ( szukalam czegos o slepocie miesiecznej i po polsku prawie nic nie bylo, a za to po angielsku ho ho ho! ), a teraz Ty. Chyba wezme przyklad z Bart...a. Ale na razie jeszcze jestem pod wplywem Pana Michala Zablockiego, ktory mowil:

...

Nie bój sie nic nie robić.
Nie bój się tracić czas.
Nie bój się leżeć,
nie bój się marzyć,
nie bój się długo spać.*

...

* jedynie to w moim przypadku jest niewykonalne
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»