MELTING POT

Temat przeniesiony do archwium.
Wielka prośba do wszystkich posiadających jakiekolwiek materiały na temat MELTING POT- teksty, książki, wiersze. Materiały potrzebne mi są do mojej pracy dyplomowej z góry wielkie dzięki
I'd suggest "Immigrant Voices: New Lifes in America 1773-1986" edited by Thomas Dublin. It's a compilation of first hand accounts of immigrant experience in America over the centuries. Some people strived to become Americanized while others fought to retain their own culture while starting a new life in America. It could be helpful for your research. (This book is available on Allegro. I also have other books which discuss immigrant experience in America, Native-born views of immigrants, the lives of immigrants in America, etc.)

Best of luck :)
Are this books available on some free pages and do you have some materials connected with the topic that could be send via e-mail? If yes, this is my email adress- [email]
Thank you for help
tinyurl.com/meltingpot1

tinyurl.com/meltingpot2
ten drugi link powinien miec 3 nie 2 na końcu.
Dzięki:) do tych stronek też już wcześniej doszłam...słyszałam że warta przeczytania jest książka E Pluribus Unum A. Szahaja, niestety jest ona niedostępna w żadnej księgarni internetowej a w bibliotekach nieliczne egzemplarze wypożyczone:/
Chyba można tu kupić:

http://www.alejahandlowa.pl/tr/produkt/e-pluribus-unum-dylematy-andrzej-szahaj-ksiazka-krakow_1386081.html

Pozdrawiam
Właśnie nie można:( chciałam tam zamówić ale tak jak wszędzie nakład wyczerpany...Niewiem czy już w całej Polsce nie można zdobyć tej pozycji;/ Już nawet do autora pisałam ale jak na razie bez odpowiedzi:)
Temat przeniesiony do archwium.