Banał

Temat przeniesiony do archwium.
Pisałem w piątek, jestem z podkarpackiego.
Dla mnie matura z angola była banalnie prosta.
Listeninig i reading były wręcz no nie wiem jak to nazwać ale bardzo prostackie jak dla mnie!!
reszta to samo
a ten z t/f to był chyba żart :D
tematy z 4cz były głupie, wybrałem ten o telewizji
...no to mozesz sie tylko cieszyc...ale ja i tak na Twoi miejscu nie czylabym sie pewna, ze zdam mature na maxa, wystarczy przejrzec probne z roznych wojewodztw i od razu widac, ze w kazdym poziom byl zupelnie inny:(
Tak to prawda.
Ale inna jest prawda taka, że angielski nidgy mi specjalenie kłopotów nie sprawiał. Przed tą maturką zrobiłe, kilka innych z wcześniejszych lat nie mając z nimi wcześniej żadnego kontaktu. Żenada i tyle :D.
Maturzystko nie załamuj się napewno zdasz, życzę ci tego.
Pozdro :)
...ale ja sie nie zalamuje angielskim...w kazdym razie nie dzisiaj, bo jutro bronie moj dyplom z malarstwa i w tej chwili przez to mam lekki stresik:D ...a tak w ogole 3majcie za mnie kciuki :)
heyah a sa gdzies akrusze z Waszej proby dostepne w sieci? jak tak to prosilbym na link bo na OKE ich nie widze :/
Nosz kurde nie ma jeszcze przynajmniej ja ich nie widziałem w sieci.
Co do malarstwa trzymam kciuki :).
Ja jestem jeszcze stary rocznik 1985, więc starą maturkę zdaję, nawet nie wiecie jak się cieszę :D. I też mam obronę pracy dyplomowej ale dopiero w czerwcu (Technikum Eletroniczne).
dzieki:) Obronilam sie na 5 :D...ale to bylo na razie malarstwo, a w kwietniu mam jeszcze egzamin z historii sztuki i obrone z reklamy wizualnej, no i oczywiscie maturke...niestety nowa:( Hmm... no to moze Twoja matura jest latwa, bo jest stara???:P ...a jak wyglada obrona u Ciebie w szkole?
Sam jesteś banalnie prosty, z reguły to tylko takie pewniaki jak ty oblewają maturę, więc się tak nie podniecaj zawczasu.
Zresztą nie masz chyba jeszcze wyników, więc nie jest powiedziane, że wszystko napisałeś dobrze, oj jak bym się ucieszyła jakbyś mimo wszystko dostał kosiarza, przynajmniej wziąłbyś się za naukę, a nie takie głupoty na forum wypisywał.
Pozdro
Powodzenia, może masz jakieś swoje prace w internecie? Chętnie bym popatrzył ;)
Ten Mr Drill to nie kto inny jak pan Gotenks, nieprawdaż :).
Widzisz tu wszytko widać jak na dłoni.....
To była wyłącznie moja ocena, a Tobie może się podobać lub nie (
I don't give a shit about this!).
Mamy w końcu demokrację, a pro po demokracji uczyłeś się już historii??

To tyle z panem Drillem vel Gotenks'em.
U mnie obrona pracy przebiega w 2 etapach:
I to obrona pisemna
II ustna z zaprezentowanie pracy wykonanych układów elektronicznych (swoją drogą ciekawe to jak diabli :
A właśnie zapomniałem: Mr Drill chyba zmienił płeć, ale co tam jak jest pluralizm to jest pluralizm.
Znalazł mi się drugi ojciec Rydzyk (bez urazy) co by drugich pouczał.
Oj nieładnie, nieładnie.

Ale jak On sam to mówi kiedyś musi skończyć się dzień dziecka i nie ma przeproś :D.
Mylisz się. Tak naprawdę to jestem JonesK i cierpię na schizofremię (rozdwojenie jaźni jakby ktoś nie wiedział ;) ). Zresztą spójrzcie skąd wysłano oba posty i wszystko jasne :) Dopiero teraz widać wszystko jak na dłoni.
Nie zaprzeczam, że dyskusja z samym sobą jest bardzo pasjonująca, szczególnie jak czasami gadamy ze sobą po angielsku, można się nauczyć naprawdę wielu nowych słówek.
I nie wyjeżdzaj mi tu z historią, w końcu to forum o nauce języka obcego, a nie czegoś tak arcy ciekawego jak historia :P

Później może odpiszę sobie na tego posta, bo dzisiaj wyjątkowo rozmowny jestem ;)
interesting
Pozdrawiam
Odwal sie od nego glupi zartownisiu, po co wchodzisz na forum i wypisujesz swoje madrosci. Co jedyne co ci w zyciu pozostalo to niszczenie i wysmiewanie innych ludzi? Co sobie myslisz ze tak mozna?
Cwiercinteligent mi sie znalazl!! Marny prowokator ot co!!
Za jakis czas wyskoczy znowu ze swoja marna prowokacja!
Ale wtedy mozesz byc juz zbanowany, ja sie tym zajme.

PS. Sorry jestem dziewczyna ale to co przeczytalam zbulwersowalo mnie ponad miare. Jakis cwaniak czepia sie kogos, bo nie ma co innego do roboty. Juz z nie takimi kozakami dawalismy sobie rade!! Pozdrawiam Jones'a :D, nie przejmuj sie tym naiwniakiem.
niezle, niezle...
Oj Alexiel, Alexiel. Jeśli bronić swoich racji umiesz jedynie poprzez bluzgi skierowane w moją osobę, to nie będziesz walczyć o żadnego bana - sam odejdę. Zachowujesz się jak jakiś gnojek (zresztą pomyśl sobie, może mam taki fetysz, że lubie jak ktoś na mnie bluzga, więc może zrobiłaś mi tym postem przyjemność :P ).
Wchodzę na forum i wypisuję swoje mądrości, bo o ile mi wiadomo to forum do tego służy. Jeśli zabraniasz mi pisania swoich przemyśleń, to po co w ogóle zakładaliście to forum? Tak dla jaj, żeby co inteligentiejszych użytkowników banować, żeby się tym dowartościować? :P
Wyzywasz mnie od półgłówków, bo sobie robiłem jaja, czy wobec tego komików też będziesz wyzywać od imbecyli, bo robią sobie jaja?! A co zkurami? Kury też tak nazwiesz? Zastanów się trochę, nad tym zanim napiszesz kolejnego posta!
Zwłaszcza, że ja nie przeklinałem na użytkownika w sposób tak wulgarny, jak Ty w stosunku do mnie. A mogłem pisać np. Dżons ty WhoYou, ale nie, ja zrobiłem to w sposób znacznie bardziej subtelny.
Przez moje posty wynikała bardziej troska o to, żeby Pan DżonsKa nie nabrał zbytniej pewności siebie, że maturka pójdzie mu gładko jak po wazelince, tylko żeby nie zwarzając na nic dalej uczył się, powtarzał, doskonalił swe umiejętności ;) A że napisałem to w taki sposób, a nie inny? No coż, taki już jestem :)

Podsumowując, jeśli ie masz nic mądrego do powiedzenia oprócz przekleństw i gróźb, to wracaj lepiej do Dynastii :P

Teraz spokojnie możesz walczyć o bana dla mnie, a to tylko utwierdzi mnie w przekonaniu, że nic nie stracę opuszczając to forum.
Pozdro
a ja tylko dodam ze rozdwojenie jazni i schizofrenia to dwie rozne rzeczy :-P A co do matury kilak lat temu juz zdawalam wiec byla to jeszcze "stara" i nei powiedzialabym zeby byla latwa. No i chyba cieszcie sie otrzymanymi wynikami po ich otrzymaniu niz przed, bo los zlosliwy czasem jest :))))
Anyway - good luck :)
PS. bana tu sie nie dostaje co najwyzej usuwa sie pewne wypowiedzi :)))) Freedom of speech - yes, lack of culture - no :)
Też się dołącze do tej dyskusji :).
Odczep się od Jonesa, cwaniaku.
Nie martw się o niego tylko o siebie, a uwagi zostaw dla siebie.
Przecież sam Jones powidział, że dla niego było to proste, nic nie mówił co dostanie, więc naucz się czytać ze zrozumieniem.
A sam się zajmij nauką, a nie czepiaj się kogoś bez powodu i tą troskę zosatw dla siebie.
Nie lubię takich ludzi jak ty!
Naśmiewał by się i krytykował innych!
Zgadzam się z Alexis27, ale te wulgaryzmy nie były potrzebne!
Pozdro dla Jonesa.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

Zostaw uwagę