Oj Alexiel, Alexiel. Jeśli bronić swoich racji umiesz jedynie poprzez bluzgi skierowane w moją osobę, to nie będziesz walczyć o żadnego bana - sam odejdę. Zachowujesz się jak jakiś gnojek (zresztą pomyśl sobie, może mam taki fetysz, że lubie jak ktoś na mnie bluzga, więc może zrobiłaś mi tym postem przyjemność :P ).
Wchodzę na forum i wypisuję swoje mądrości, bo o ile mi wiadomo to forum do tego służy. Jeśli zabraniasz mi pisania swoich przemyśleń, to po co w ogóle zakładaliście to forum? Tak dla jaj, żeby co inteligentiejszych użytkowników banować, żeby się tym dowartościować? :P
Wyzywasz mnie od półgłówków, bo sobie robiłem jaja, czy wobec tego komików też będziesz wyzywać od imbecyli, bo robią sobie jaja?! A co zkurami? Kury też tak nazwiesz? Zastanów się trochę, nad tym zanim napiszesz kolejnego posta!
Zwłaszcza, że ja nie przeklinałem na użytkownika w sposób tak wulgarny, jak Ty w stosunku do mnie. A mogłem pisać np. Dżons ty WhoYou, ale nie, ja zrobiłem to w sposób znacznie bardziej subtelny.
Przez moje posty wynikała bardziej troska o to, żeby Pan DżonsKa nie nabrał zbytniej pewności siebie, że maturka pójdzie mu gładko jak po wazelince, tylko żeby nie zwarzając na nic dalej uczył się, powtarzał, doskonalił swe umiejętności ;) A że napisałem to w taki sposób, a nie inny? No coż, taki już jestem :)
Podsumowując, jeśli ie masz nic mądrego do powiedzenia oprócz przekleństw i gróźb, to wracaj lepiej do Dynastii :P
Teraz spokojnie możesz walczyć o bana dla mnie, a to tylko utwierdzi mnie w przekonaniu, że nic nie stracę opuszczając to forum.
Pozdro