Matura rozszerzona-jakie macie wyniki z ustnej??

Temat przeniesiony do archwium.
Matury rozpoczęły się w zeszłym ygodniu, Ja własnie dzisiaj zdawałam maturę ustną z angielskiego. Muszę powiedzieć, że nie spodziewałam się aż tak dobrego wyniku, ale uzyskałam 100%!! Byłam bardzo zszokowana i jestem naprawdę szczęśliwa. A jak wam poszło?? Mam nadzieję, że równie dobrze, jak mnie(aha- nie mam FC ani CAE ponieważ nie stać mnie na zdawanie tego egzaminu)
hejka mogłabys mi napisac jakie miałas pytania, bo ja zdaje jutro i jeszzce nic sie nie uczyłam, cos tam kumam z tego angielsksiego , ale bardzo sie go boje, napisz mi plis!!!!! z góry dzieki :))))))
btw. po co zaśmiecasz ten temat, jest inny w ktorym masz napisane prawie wszystkie zestawy:]

A co do teamtu to ja miałam 80% i się cieszę, uważam, że to dobry wynik jak na moje problemy ze stresem i wysławianiem się oraz komisję, która nikomu nie przyznała 100% (chociaż angielski u nas jest na wysokim poziomie).
Teraz napewno bedą tu posty z samymi wynikami 100% czy 95, bo z reguly tylko tacy się wpisują. Dla tych co zdobyli mniej--> nie przejmować sie tymi ze 100% bo to często są wyssane z palca wyniki,a juz jesli prawdziwe to nieco zadziwiający jest fakt, ze w niektórych szkolach pół klasy ma 100%:]
Norwid górą ;-) Ja mam 95%
aliye... hmm czy my się skądś znamy?? ;-)
A ja się pochwale 85% :)
I tak najwyższy wynik w klasie, bo mieliśmy surową komisję :|
Pozdro maturzyści.... =)
Ja mam 90% i jestem bardzo zadowolona bo strasznie sie denerwowalam> A jutro mam polak BRRR...
Norwid ?? a konkretniej gdzie w jakim mieście
Norwid? w Będzinie:)
ja mimo ze mam mniej to tesh jestem ze swojej 3 letniej nauki anglika zadowolona mialam 75 % a co do przypadkow ze nie wpisuja sie ci co mieli mniej to zrobie to za nich...moje dwie kolezanki z klasy mialy po 30% a jedna tylko 10% wiec nie zdala( ale to byl niemiec a ona jest tumanem wiec sie nie dziwie:D) pozdrawiam...a i jeszcze cos...za to nie zdam pisemnej anglika list formalny kto to wymyslil;/
Ja mialam 100 %,ale kompletnie nie wiem jak to zrobilam.Jak zobaczylam na materiale stymulujacym temat o konfliktach zbrojnych to rece mi opadly...Co z tego ,ze ustny taki dobry jak i tak sie nigdzie nie liczy....
Ja mialam 100 %,ale kompletnie nie wiem jak to zrobilam.Jak zobaczylam na materiale stymulujacym temat o konfliktach zbrojnych to rece mi opadly...Co z tego ,ze ustny taki dobry jak i tak sie nigdzie nie liczy....
hehe ja też nie mam FCE choć chciałam zdawać przed maturą, ale okazało się że i tak mnie to nie zwolni więc szkoda mi było kasy... wolę zdawać CAE:)) a Matura... mimo że dostałam temat o alkoholiżmie o którym nic sobie nie przypoominałam, to szyłam z głowy wszystko i z totalnym luzem dostałam od komisji maxa czyli 100% :D Matura ustna to banał, grunt wykazać się strukturami, trzeżwym umysłem no i czywiście bogatym słownictwem:)))
80% chociaz myślałem że mnie nie przepuszczą :]
aliye i magda_pul, może ja też Was znam?;)
magda_pul Ciebie nie znam:( bo ja z Cz-wy, ale też Norwid :D
mam 95% czyli 19 pkt na 20 ;) szczerze mowiac to liczylam na max ale nie narzekam :-) jestem zadowolona :-)
No to może się znamy :-) Oczywiście Noriwd- będzin.Btw- całkiem fajna szkoła, ale super że się już są wakacje! Pozdrówka :)
Hej, ja tez mam maxa, no i co skoro mam CAE w kieszeni-po co ten zbędny stres i strata czasu. Dlaczego ludzie, ktorzy poswięcają swoj czas na naukę i ładują kasę w egzaminy mają miec gorzej. To nie jest równość, bo ja nie muszę tracic z powodu Twoich problemów finansowych!nara!!!
taaa. tez mam maxa z ustnego i co z tego? na dzień dzisiejeszy coś mi sie wydaje że na żadną z czterech uczelni się nie dostane...bo tak naprawde co komu po ustnym? (może z wyjątkiem Opola)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Matura

Zostaw uwagę