POMOCY:(

Temat przeniesiony do archwium.
NIE ZAKRESLILAM TEMATU W III ARKUSZU:((( ALE PISLAAMA ROZPRAWKE WIEC MOZE...MOZE OCENIA?
CZY KTOS ZROBIL TEN SAM BLAD?
JAK MYSLICIE ZALICZĄ MI CZY NIE?
NIC NIE ROBIE TYLKO RYCZE;((((
PROSZE O WSPARCIE I NIECH KTOS POWIE JAK TO BEDZIE A MOZE GDZIES ODPOWIEDZI SA NA TEGO TYPU PYTANIA!!! :(((
wiesz, ja nie zakreslilam na polskim.... Licze na to ze prace bedzie sprawdzal ktos wyrozumialy i z duzym sercem..... przecierz na pierwszy rzut oka widac na jaki temat sie ktos rozpisal:) glowa do gory , przecierz nauczyciele nie sa az tacy wredni...:) moja mama jest nauczycielka:)
dziewczyno wrzuć na luz... jak ci nie sprawdzą to znaczy że to roboty a nie ludzie
masakra tak sie obawiam,ze nie zalicza
ta praca mnie uratuje troche bo wydaje mi sie ze dobrze napisana i w ogole....listening byl z deka ciezki na sali zła akustyka etc.
boje sie zajebiiiiiście;/
O jAAAAA wszyscy przez was zginiemyyyyyyyyy !!!!!! niEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
Ferka! Mam taki sam problem! Ani nie zakreśliłam ani nie przepisałam tematu, a w poleceniu było wyraźnie napisane, żeby to zrobić. Boję się niesamowicie i płaczę:((( Matura z j. angielskiego to dla mnie najważniejszy egzamin, bo wybieram się na anglistykę. Mój nr gg - 1911254, odezwij się, jeśli możesz i inne osoby, które wpadły w to samo bagno przez swoją głupotę...:((( Pozdrawiam, Iza.
e ty ziomie cały...fakersuj sie! kazdemu mogło sie zdarzyc, ja nie kumam tych ludzi co zaraz tych "zapominalskich" musze besztac, łoj;/
buuuuuuuuuuu rycz!

haha

weźcie przestańcie srać bo wiadomo że wam sprawdzą prace, chyba się do myśla na jaki temat pisałaś? Poza tym moj kolega trzęsidupa też nie zakreślił, jego matka zadzwoniła do OKE i powiedzieli ze praca bedzie sprawdzana i nic sie nie stało!

a tak btw. następnym razem czytajcie ze zrozumieniem polecenia :] bo pozniej bręczycie...
ja mam jeszcze wiekszy problem bo 2 listy napisalam w brudnopisie bo nie widzialam zeon tam jest pod spodem,a zawsze przeciez takie cos bylo na koncu!!!!co ja mam teraz zrobic?!!help
>co ja mam teraz zrobic?!!help

powiesić się

;) joke

napewno egzaminator wezmie pod uwage wasze zdenerwowanie i sprawdzi to co nie jest pokreślone czyli napisane "na czysto"

chyba ze trafisz na jakaś wredną pipe :P
no cześć Ferka...mam ten sam problem ..nie podkreśliłam nie zaznaczyłam nic kompletnie...tylko napisalm prace...i to jeszce ładnie i to mnie boli.... raz słysze że nie sprawdzą raz że może sprawdzą.....a innym razem że napewno sprawdzą...to smutna perspektywa ale trzeba poprostu czekać...jak coś to się odwołamy... sorry że mi ktoś wytnie z życiorysu lata nauki ang przez jakąś p.... kreske
ej no nie przejmujcie sie ;) gdybyscie w przyszlej sesji zdawali to mogliby poobcinac punkty.. a tak? :> pierwszy rocznik? eksperymentalny? :> ta matura musi dobrze wypasc bo inaczej sie 'reformatorom' dostanie :P wszystko sprawdza :) i to w brudnopisie, i to jak ktos przedluzyl czystopis, czy jak nie zakreslil tematu.. zobaczycie ;)
oj oby oby...
ale ponoc maja nam sprawdzic a co do brunopisów to fakt, zrobili błąd, zawsze brudnopis byl na koncu a tu ZONK tez bym sie przekreciła ale na szczescie w ostatniej chwili...

a ten this is fifty niech sie tak nie wymadrza bo sam pewnie jakby zrobił taki głupi błąd tez by sie srał
ferka jak będziesz chciala pogadać o naszej gafie to podeje moje [gg]
No no przeanalizujcie wszystko, tylko dokładnie! Zastanowcie się skąd na tym swiecie biorą sie takie głupie jednostki jak wy a najlepiej to od razu sie rzuć przez okno, nie sprawdzą ci pracy bo nie zaznaczylas, nie zdasz matury, nie dostaniesz pracy, zaczniesz kupowac wino za 5zł, stoczysz sie na samo dno i koniec. Takze uwazajcie drodzy maturzysci zeby nie popelniac takich karygodnych blędów bo skutki mogą byc tragiczne! Dzis w TV będą mowic o tym ze ludzie nie zaznaczali tematow o ktorych pisali i w zwiazku z tym grozi nam globalny konflikt...sic!
>a ten this is fifty niech sie tak nie wymadrza bo sam pewnie jakby
>zrobił taki głupi błąd tez by sie srał

taaaa napewno jakby przydarzyl mi sie taki blad to napewno zostal by wyslany post na forum z zapytaniem co robić...

haha
Przekroczyłem limit rozprawki o 3 wyrazy i wczoraj wieczorem zdechł mi pies, a dzisiaj rano ptak nasrał mi na łeb. Boję się iść do kibla.
na polskim uznaja wypracowanie jak sie nie zaznaczylo tematu - na pewno, specjalnie sie dowiadywalam - wiec czemu na ang mialoby byc inaczej??
a ja na angolu zaznaczałam krzyżykami odpowiedzi na karcie..uznają to? Mało sie martwię bo to dodatkowy angol no ale wiecie..szkoda by było
wieta co?niektórzy z was sa naprawde bez serca, ja nie wiem za kogo sie maja za jakichs waznych czy kur** co????????
kazdy ma chwile zalamania, kazdy inaczej to przezywa, kazdy probuje analizowac to co zrobił...i tak robie wlasnie ja i na pewno nie jedna osoba, ale czy to musi byc powodem waszych kpin? (zwracam sie tu do kilku przypadków)kpin?!?! a tak po za tym THIS IS FIFTY nie pytalam sie co zrobic bo juz zrobic nic nie moglam tylko prosilam o wsparcie jakbys tak czytac potrafił/a!
Wr....w ogóle to jakas paranoja z ta maturą....ale Ci co tak sie bawia naszym kosztem zobaczymy czy bedzie im tak lajtowo jak teraz! Wr...;[
such a shame
Widocznie nie zrozumiałaś moich intencji nie chodziło o to aby sobie zakpić z Ciebie, poprostu stwierdzam ze sie zachowujecie jak takie zasrane kujony ktore przeżywaja jak mrówka okres zimowy. Co liczyłaś ze sie "wirtualnie" wypłaczesz na czyimś ramieniu? lol Wszyscy wiedza ze sprawdzą wam egzaminatorzy prace i wszystko sie skończy happy end'em :} i nie musisz robić tutaj wielkiego "halo" A swoją drogą w poleceniu wyraźnie było napisane: "zakreśl temat" wiec zrobiłaś błąd - tym razem nie poniesiesz zadnych konsekwencji, dopiero w przyszłosci zobaczysz ile moze kosztował taki mały błąd. I nikt sie nie bawi Twoim kosztem, nie rób z siebie ofiary bo jesteś śmieszna.

btw. mozna juz dostać kurwicy jak na wszystkich forach widać posty ludzi typu "nie zakreśliłem tematu na ang/polskim" albo "zapisałem prace w brudnopisie". Skończcie z robieniem śmietnika. Jak będzie sie okaże po otrzymaniu wyników
No sytuacja była naprawdę nieciekawa, przez moment nawet gorsza niż podczas kryzysu Kubańskiego. Na szczęście wszystko skończyło się dobrze.

Tym razem winy zostaną wam odpuszczone, ale! Pamiętajcie! Wielki Brat czuwa...i widzi wasze winy....

Post powyżej najlepiej podsumował całą sprawę, dobrze gadasz człowieku!
nam po prostu chodzi o to zeby sie dowiedziec czy inni tez nie zakreslili...zawsze to lepiej z kims o tym pogadac...a tak w ogole to zadnym kujonem nie jestem, jak juz cos to panikuje, fakt..na zapas ale chyba wolny kraj.
i to jest koniec posta
tez zaznaczylam a potem zamalowałam mysle ze uznają
Także nie dygaj gofra! Pół Lublina nie zaznaczylo i nikt juz nie przezywa.Ja tez sie specjalnie wracalam do szkoly to mi odpowiedzieli "Nara,nara!Prace już zapląbowane" Ale dziś juz nikt sie nie telepie bo to bylo na duza skale przedsiewzięcie;)
Hej! Dzwoniłam do CKE, nieoznaczone prace będą sprawdzane! :))) Myślę, że napisane w brudnopisie też. Skoro powiedzieli, że sprawdzą wszystko...;) Pozdrawiam:)
a to na pewno sprawdza';) ja maila napisalam i tez dostalam odpowiedz pozytywną
Mi nauczycielka mowila, ze sa podobno takie prace z niezaznaczonym tematem to sie tak sprawdza. Procedura mowi ze czyta sie pierwsze 3 zdania. Jesli nie wiadomo co to za temat to sie prace przekresla. Ale pewnie nawet jesli po tych 3 zdaniach nie bedzie wiadomo to i tak sprawdzajacy beda dalej czytac. W koncu moga zrypac komus zycie a jesli sie odwolasz (bo mozesz) mozesz zrypac jemu zycie ;>
Temat przeniesiony do archwium.

Zostaw uwagę