Wyniki z matury listownie?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |
Witam! Czy ktoś się może orientuje czy prawdą jest, iż wyniki z matury będą nam - maturzystą :) przysyłane pocztą do domu. Jeśli tak, to kiedy można się ich spodziewać, czy będą prędzej niż oficjalne wyniki w szkołach???
nam maturzystOM wyniki nie beda wysylane, w CKE panuje jeden wielki burdel a Ty chcesz zeby nam wyniki wysylali..pewnie bysmy im musieli placic za znaczek i koperte! Wyniki mozesz sprawdzic na stronie internetowaj swojej komisji okregowej, pojawia sie tam pewnie nieco wczesniej niz dotra do szkoly.
A to pierwsze słyszę. A w jakim województwie mieszkasz? Czyżby to było małopolskie lub ewentualnie dolnośląskie? Bo w tych województwach są komisje w miarę zorganizowane, ale reszta komisji nie umieści wyników w internecie.
haa.....a gdzie tak czytales? jeszcze w Polsce tak dobrze nie ma niestety, musisz sie pofatygowac do skzoly i tam powiedza ci czy zdales ( a zdane na 100%) czy nie....

PzDr=]
No to teraz ja pierwsze slysze:) Jestem z malopolskiego, ale wydawalo mi sie ze w calej Polsce tka jest...no ale skoro nawet nie mozna sprawdzic na necie to co tu dopiero mowic o wysylaniu listownie do domu ....
Ja z kolei nic nie slyszalam o wynikach w necie, ale ponic maja nam je przyslac do domu...Jak bedzie to sie okaze,znajac zycie to pewnie jak zawsze beda w szkole...
a ja slyszalam ze przysla nam listy ale nie z wynikami tylko z powiadomieniem ze trzeba odebrac swiadectwo z wynikam z matury w swoim OKE! I ktora wersja jest prawdziwa??? :-/
Też słyszałam o tym że mieli wysyłać ale jak to powiedziałam w szkole to mnie wyryli. Polska to nie Stany, nie ma tak dobrze. Ostatnia wersja jaką ja słyszałam brzmiała tak: wyniki matur nie będą ani wysyłane do domów ani ogłaszane w internecie ani również nie będą wisieć w szkołach na korytarzu (co byłoby dobre bo nie chcę aby wszyscy oglądali moje 40% :/). Podobno po wyniki każdy uczeń zgłasza się do sekretariatu w szkole bo musi przy okazji podpisać jakiś papierek. To tyle co wiem. Pozdro.
o to dobrze, ja tez nie chce oczami swiecic za moje 30% z histy =/
No tak, ale na 100% u nas (Krakow) jest cos takiego ze wyniki beda wczesniej na necie. Dostalismy specjalne kody, dzieki ktorym mozemy sie zalogowac na stronie OKE i tam tez sa nasze wyniki z ustnych matur, beda takze i z pisemnych:)
Witam.
Jestem z woj. śląskiego, mój nauczyciel angielskiego pracuje w OKE, od niego wiem, że wyniki będą nam przesyłane do domów, więc to pewna informacja. Ale jak znam życie i nasz system oświaty, to pewno mają jeszcze dość czasu, żeby zmienić zdanie :)
To co mowisz wydaje mi sie jakas fantazja;) Ale zrodlo jest wiarygodne...ja juz sama nie wiem, być moze kazda OKE ustala to inaczej. Wiem tylko ze w Krakowie beda na necie
jak nam maja wyslac do domu list z wynikiem matury skoro nie powinni znac naszych nazwisk tylko kody poczta ich nie zna hahaha.....
Egzaminatorzy nie znaja naszych danych sprawdzajac prace, ale oke zna...
Cześć a znasz może stronkę z takimi wynikami jeśli tak podaj mi proszę..mój nr gadu 6699132 z góry dziękuję
naprowde a lyzka na to niemozliwe heheh smiech na sali
mi pani w sekretariacie powiedziała ze wyniki beda przysyłane do domu z okae wiec cyheba to prawda jestem z śląska wiec czekam teraz wdomciu na wyniki pozdrawiam
Też jestem ze śląskiego i pierwsze słyszę, że mają nam do domu przysłać. Na stronach komisji jest napisane, że 27 przyślą do szkół.
wynika z tego ze kazdy ma inne informacje;) bo ja np dowiedzialam sie w szkole ze wyniki beda po 20.06 w szkole i nie beda wysylane do domku.kto ma na to kase? juz i tak pelno kasy na ta mature wydali a jeszcze by mieli dawac na znaczki i koperty i wynagrodzenie dla tych co beda to wysylac bo watpie zeby pan minister osobiscie pakowal;) wiec ja sie nie spodziewam cudow, na necie tez watpliwa sprawa....bedzie trzeba wybrac sie do szkoly:/
A ja wolę odbierać w szkole niż dostać pocztą. Wyobrażacie sobie co by się działo, gdyby wysyłali pocztą? 1/3 ludzi by nie dostała na czas, bo niby awizo by zginęło albo coś. Wolę już się pofatygować do szkoły.
no i oto jest nasza kochana polska rzeczywistość ... jeden wielki bajzel - czeski film - nikt nic nie wie =) podsumowując ... w necie wyników mogą szukać tylko Ci, którzy mają szczęście być pod opieką krakowskiej OKE, w swoich skrzynkach pocztowych możemy tylko szukać rachunków za kom. =P, a w szkole ... musimy pytać =)
super ... u mnie w szkole 24 czerwca jest różyczkowanie, a wyniki mją być 27 =/ poreformowa szopka
hej!!ja własnie jestem z oke kraków i my mozemy sprawdzać wyniki w necie!!a podobno wszystkie wyniki mają przyjść do szkół 25.a nam mają zostac przekazane 27 i to prawdopodonie w szkole. pozdrawiam..
Jezeli znasz adres strony, na ktorej bedzie mozna sprawdzac te wyniki, to bardzo Cie prosze, wklej ten link na forum.
Z gory thx
jeśli jesteś w oke kraków tak jak ja, i pare innych osóbek-swoja droga gratuluje wybrancom;), to: https://www.oke.krakow.pl/sio/sprawdz_dane/ i potem wpisujesz sobie swój pesel i osobisty kod który powinniscie otrzymać w szkólce jeszcze przed maturą, powodzenia:) sprawdzałam niedawno swoje dane i nie ma jeszcze zadnych wyników, a ludziłam sie że może co sprawdzą to dopisza , ale nic z tego, pozostaje czekać, pozdrawiam
Niestety,nie jestem szczesliwa osoba nalezaca do oke krakow... :(
Myslalam,ze moze jak wpisze zamiast krakow - poznan ( z tego okregu jestem) to cos mi to da,ale niestety.Link dziala tylko na Krakow :(

Pozostaje mi ,wiec, tak jak innym , czekac spokojnie na oficjalne wyniki,bez wzgledu na to kiedy i jak 'przyjda'.

Pozdrawiam
Od czego to zalezy do jakiego okregu sie nalezy?Mnie zdziwilo to, ze na arkuszach bylo napisane: tylko OKE Kraków, Oke Wrocław, mimo,że mieszkam na Pomorzu:| a skoro naleze niby do okregu krakowskiego to czemu u nas w szkole nie dawali zadnych kodow umozliwiajacych sprawdzenie wynikow w internecie??:/ to wszystko jest bez sensu!!
Od czego to zalezy do jakiego okregu sie nalezy?Mnie zdziwilo to, ze na arkuszach bylo napisane: tylko OKE Kraków, Oke Wrocław, mimo,że mieszkam na Pomorzu:| a skoro naleze niby do okregu krakowskiego to czemu u nas w szkole nie dawali zadnych kodow umozliwiajacych sprawdzenie wynikow w internecie??:/ to wszystko jest bez sensu!!
To nie tak... Kazdy maturzysta dostawal takie same zadania w calej polsce... okienko tylko Krakow, zaznaczali maturzysci z krakowa. I to nie znaczy ze mieszkasz na pomorzu to nalezysz do okregu krakowskiego...
Jak tak myślałeś na maturze, to raczej wiecej jak 5% nie dostaniesz lol
Pomorze w Krakowie hahahahahahahahahahhahahahahahaha
niedosyc ze matura to kompromitacja podobno 90mln zl wydali gowno zrobili kupa wielka i to na nas;] moze z tej kasy zostalo im troche na te marne koperciny albo na kogos kto wstuka wyniki w neta..tylko why only krakow?? czuje sie gorsza a przeciez nie powinnam...halo komisjo w dupie juz mam te mature wyniki i wszystko co ma byc to i tak bedzie tylko ze gdyby nie wy moglaby byc lepiej...eh niewazne juz
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 42
poprzednia |