Jak to jest z ustną?

Temat przeniesiony do archwium.
Mam pytanie: jak to jest z maturą ustną z angola w tym roku? Wiem że rok temu nie ważne czy się zdawało na poziomie rozszerzonym czy podstawowym to na świadectwie i tak były tylko oceny, więc Ci co wzięli rozszerzoną byli raczej przegrani... jak to jest teraz? Czy coś się zmieniło? Bo muszę wybrać poziom, a nie wiem czy jest sens brania rozszerzonego... help! ;)
yyy. w zeszlym roku to nie wiem, ale zdawalam w tym roku rozszerzona i masz napisane w czesci ustnej angielski poziom rozszerzony, w czesci pisemnej angielski poziom podstawowy, angielski poziom rozszerzony... i wszedzie procenty. najlepiej po sto ;]
ja zdalam podstawowa na 100 i dostalam sie bez problemu na filologie ang ( z pisemnych mialam 100 i 74)
Tak? To dziwne bo moi znajomi mowili ze mimo iz zdawali ustna na podstawowym to nie mieli napisanego poziomu na swiadectwie... moze ktos mi jeszcze to potwierdzic?
uuuu ale mnie wystraszyliscie;p az musialam sprawdzic na swiadectwie dojrzalosci jak mi napisali bo nie wiedzialam... i musze powiedziec wam ze na moim jest uwzgledniony poziom ustnej z ang!! Pozdro
Bo moze tym co zdawali podstawowy nie pisali poziomu bo podstawowy to taki standardowy poziom a juz jak ktos zdawal rozszerzony to juz to bylo wyraznie zaznaczone (ja mam napisane pod spodem)...
Temat przeniesiony do archwium.