Podwyższanie wyników matury

Temat przeniesiony do archwium.
maturę pisałam w 2009 roku, język angielski poziom rozszerzony matura pisemna, niestety wynik matury nie jest satysfakcjonujący. W tym roku poprawiam wynik matury. W związku z tym pytanie czy jeżeli w 2011 roku będę poprawiała wynik zdanej matury, to piszę tylko poziom rozszerzony, po południu, czy przychodzę też od rana na poziom podstawowy? Wiem, że tegoroczni maturzyści piszący poziom rozszerzony muszą zdać również podstawowy, ja zdając maturę pisałam tylko poziom rozszerzony.
Radzę nie oczekiwac na odpowiedź na forum, tylko zadzwonić do CKE.
już napisałam maila, ale może tutaj ktoś szybciej udzieli mi odp :)
Jako tako maturę z części obowiązkowych masz zdaną, chcesz tylko poprawić konkretny przedmiot na konkretnym poziomie. Moim zdaniem głupotą by było gdybyś musiała pisać podstawę. Takie jest moje zdanie.
Poza tym, jeśli poprawiasz w tym roku, za parę dni, to co zaznaczyłaś w deklaracji? Tylko rozszerzenie? Zapewne tak; więc jeśli z deklaracją i jej wypełnieniem nie było problemu, to przychodzisz tylko na rozszerzenie. Jeśli nie zaznaczyłaś, że chcesz pisać podstawę, to nie będą nawet dla Ciebie arkusza mieć.
A pamiętasz dzień w którym składałaś deklarację? I czy pamiętasz co mniej więcej na niej pisałaś? (pewnie nie xP)
Bo ja też piszę jeszcze raz w tym roku no i do końca nie pamiętam, ale wydaje mi się, że raczej dwa poziomy trzeba pisać. Jednak moje domysły mogą być inne od rzeczywistości więc odwiedzę jeszcze moje liceum przed maturą. ;]
Dnia nie trzeba pamiętać, no ale to co się chce poprawiać to wypadałoby...
Napisałam to w przenośni. Twój wpis nie wnosi nic do tematu.
Twój ostatni również. Chodziło mi o to, że teoretycznie osoba, która wypełnia formularz z przedmiotem który chce zdawać, raczej powinna pamiętać, co wpisała i co w związku z tym pisze. Tyle.
Dobrze, pewnie masz rację, że powinna pamiętać co wpisała, ale czy to jakoś pomogło Domi 90 w rozwiązaniu problemu? Wątpię.
Tyle. ;]
Moja wypowiedź odnosiła się do Twojej. Mogło jej pomóc w ten sposób, że może nie przyszło jej do głowy, że pisze tylko to, co zaznaczyła w deklaracji? Koniec tematu.
dziękuję wszystkim za odpowiedź ...:)
Temat przeniesiony do archwium.