Angielski rozprawka - praca niezgodna z tematem?

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
jak dobrze wiecie temat rozprawki na rozszerzonym angielskim był następujący:

,,Coraz więcej młodych ludzi decyduje się na równoczesne studiowanie na dwóch
kierunkach. Napisz rozprawkę, w której przedstawisz argumenty za i przeciw podjęciu
takiej decyzji
.''

Jako, że nie znałem słówka ,,kierunek" i nie chciałem się bawić w żadne 'direction' napisałem to w ten sposób:

,,More and more young people decide to start studing two different kinds of studies at the same time"

Sądzicie, że zostanie mi to uznane? Jeżeli nie to ile pkt poleci? Cała praca niezgodna z tematem? Argumenty mam w miarę ogarnięte, z całej matury straciłem 0.5pkt i nie chciałbym przegrać marzeń na takim błędzie...;)

proszę o wyrozumiałość i szczere odpowiedzi
dobre pytanie. u mnie był taki sam problem i napisałam to jako "more than one profile" . ale myślę, że na jedno wychodzi, tylko zamiast jednego konkretnego słowa mamy opisówkę. ale w końcu tego mnie uczyli robić, gdy zapomnę słówka
ciężko mi o obiektywną ocenę, bo oczywiste jest, że chciałbym, aby to było uznane, ale zarówno w Twoim jak i moim przypadku sens wydaje się być ten sam co w treści tematu...
Raz w szkole mieliśmy napisać recenzję książki, która powinna być lekturą, nie znałem słówka ,,lektura", napisałem ,,obowiązkowa do czytania w szkole" i było ok...
zobaczymy co inni sądzą ;)