Pytania, zestawy na angileski ustny podstawowy

Temat przeniesiony do archwium.
151-179 z 179
| następna
a to do Aldony która nie morze znalesz zestawow ze swojego woj. http://ustny.forumer.pl/viewforum.php?f=13
1) Jestem na dworcu mam zapytac sie o ktorej godz jest pociag dokads tam, ile kosztuje bilet w dwie strony i czy moge zrobic rezerwacje
2)Mialam opowiedziec o tym ze ktos włamał sie do mojego domu, powiedziec gdzie ja wtedy byłam i co robiłam, jak zareagowalam gdy wrocilam do domu i powiedziec kto wezwal policje
3) Proponuje kolezance zebysmy poszly do restauracji bo zgłodniałysmy ale ona sie nie zgadza i chce isc tylko i wyłacznie do knajpki typu fast food mam ja przekonac zebysmy tam nie szly tylko poszly do normalnej restaur.
4) Na obrazku 3 laski i jeden koles siedza na ławce, chyba w jakims parku i pala papierosy. Pytania do obrazka : dlaczego młodzi ludzie pala? jakie skutki na nasze zycie ma palenie?
No i to by bylo na tyle... ogolnie zestaw w miare łatwy ale dałam troche ciała bo ze stresu pozapominalam banalnych słowek :) wiec dobra rada :podejdz do tego na loozie bo stres Ci tylko zaszkodzi a ustna raczej chyba wszyscy zdaja:)
Oto mój zestaw z łódzkiego zestaw nr.1:Drnrn1. Chcesz wynająć pókó od właściciela domu. Zapytaj:rn-Ile kaski chce za pokójrn-w jaki sposób mu płacićrn-ile wyciska na klatę:P:D nie no żartujęrn-czy możesz sprowadzać gości do tego pokojurnrn2. Miałeś nieprzyjemna sytuację w szkole opisz ją:rn-powiedz co się stałorn-opisz reakcję znajomychrn-opisz jak wybrnełeś z sytuacji nie ponosząc żadnych konsekwencjirnrn3.Przyjechałeś do angielskiej kolezanki do Stanford czy jakoś tak gdzie urodził sie Szekspir. Zaproponuj:rn-pójście od teatru na sztukę szekspirarn-zaneguj inną propozycję koloezanki i powiedz dlaczego nie chcesz z jej propozycji skorzystaćrn-zaproponuj kompromis rnrnOBRAZEKrnjest dwójka dzieciaków, dizewcyznka i chłopczyk. Ona siedzi na ławce on stoi przed nią i trzyma za plecami kwiatki. Ona jest zaskoczona.rn1. Mi zadali tylko jedno pytanie bo na pierwsze odpowiedizął opisując obrazek, ale chodziło napewno o coś typu że on chce jej wręczyć kwaity a ona jest zaskocoznarn2. Do you think, that friendship is important, and what do you think that?rnja powiediząłem że przyjeciele sa ważni bo w sytuacji kryzysowej można ich zjeść:P wiecie pustynia, góry,:D:D:D:D Ale nie martwcie ise anglik to jest straszna głupota ja zdałem na 85%. Pozdro
podajcie mi adres do stronki z zagadnieniami na mature z anglika, wczoraj ja widzialem a dzisiaj znaleść nie moge nie pamientam kto ja podal ale bylo na niej wszystko pamientam tylko ze niby jakas nauczycielka wyslala to komus na e-mail
powiedzcie mi dlaczego nie mogę wejść ustny.forumer.pl?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? czyżby ktoś skasował tę stronkę?????????? potrzebuję tematów a ustna rozszerzona obowiązujące w woj. LUBELSKIM............. CZY KTOŚ MOŻE POMÓC??? prosze o kontakt: [email] prooooooosze będę bardzo wdzięczna
powiedzcie mi dlaczego nie mogę wejść ustny.forumer.pl??? czyżby ktoś skasował tę stronkę??? potrzebuję tematów a ustna rozszerzona obowiązujące w woj. LUBELSKIM...... CZY KTOŚ MOŻE POMÓC??? prosze o kontakt: [email] prooooooosze będę bardzo wdzięczna!!!!!!!!!!
powiedzcie mi dlaczego nie mogę wejść ustny.forumer.pl??? czyżby ktoś skasował tę stronkę??? potrzebuję tematów a ustna rozszerzona obowiązujące w woj. LUBELSKIM...... CZY KTOŚ MOŻE POMÓC??? prosze o kontakt: [email] prooooooosze będę bardzo wdzięczna
powiedzcie mi dlaczego nie mogę wejść ustny.forumer.pl??? czyżby ktoś skasował tę stronkę??? potrzebuję tematów a ustna rozszerzona obowiązujące w woj. LUBELSKIM...... CZY KTOŚ MOŻE POMÓC??? prosze o kontakt: [email] prooooooosze będę bardzo wdzięczna---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------->NIECH KTOS MI ODPISZE PLEAAAAAAAASE
ma ktos z lubelskiego zestawy? prosze o pomoc:(
oczywiscie podtawe jakby kots mial;)
Widze, ze podajecie na ustny, ale nie widze nigdzie z dolnegoslaska :) moze znajdzie sie ktos kto moglby napisac co u nas na dolnym bylo ? Bylbym niezmiernie wdzieczny
Cześć miałam dzisiaj egzamin ustny zangielskiego jestem z lubelszczyzny Obrazek:kobieta i meżczyzna kobieta trzyma jakiś obraz i pokazuje mężczyźnie mężczyzna siedszi i coś klika na komputerze oni znajdują sie w pokoju wszędzie sa kartonowe pudła jest stół na nim kwiaty ,drabina.Pytania miałam takie co sądzisz o młodych ludziach którzy mieszkają razem , i co jest na obrazie tym co pokazuje kobieta.
1.zgubiłaś sie w londynie i szukasz najbliższej stacji metra zpytaj przechodia gdzie jest stacja i ile czasu mi zajmnie dojście mi do stacji
2.idziesz na zakupy i mówisz co kupujesz i na jaka okazję jczy miałaś jakiś problem
3. twoja przyjacułka organizuje przyjęcie ona chcę zrobić w domu ty jej odradzasz i proponujesz coś innego
Moja koleżanki miały takie obrazki:
1.kobieta śpi na fotelu a jej dziecko w pudełku obok
2.W parku jest policja i kobieta trzyma dzoiecko na rękach
3. Jakąs para sadzi drzewo
4. Przychodzi chłopak do dziewczyny z kwiatami a ona jest z ojcem
3. Kobieta siedzi w samolocie
hej Mark.mam do Ciebie klka pytań. jesli mogłbys odpowiedziec to bylabym wdzieczna. jakiego czasuuzyc do zdania jesli chce poweidec ze koncert przerwano bo padał deszcz. moglbys mi napisac to zdanie na forum?? i jak zapytac czy mam brac jakies leki?a potem do koeljnego zestawu pytanie mam: jak powiedziec ze boli mnie zab od 2 dni?? . i czy ptrrzy relacjonowaniu moge uzywac tylko past simple?? Bardzo prosze o pilna odpowiedz .
witam,
jakby ktos mial arkusze do mazowieckiego niech przesle na maila - bede wdzieczny!!!

[email]

PS. Jutro mam ustny :)
BŁAGAM o zestawy z MAŁOPOLSKI !!!!!!!!!! jutro zdaję a mój ang na niskim poziomie :(
czemu nie ma nic z Małopolski ???????????? CO Z WAMI ????????? SAME PODKARPACKIE< LUBELSKIE< JAK KTOŚ WIE CO BYŁO NIECH PISZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! PLEASE :P
Mam 50 zestawów na ustną maturę z języka angielskiego wraz z poprawnymi rozwiązaniami. Były to zestawy z ubiegłego roku. Przeglądając tegoroczne są bardzo podobne a nawet niektóre takie same. Zainteresowanych proszę o pisanie na [gg] . pozdrawiam
a możesz wysłać na maila: [email] ,
czy nie ma nic za darmo ... ;>
a czy ja tez moglabym dostac te zestawy z odpowiedziami prosze :)
na adres [email]
dziekuje bardzo z gory i pozdrawiam
Hej, jestem z województwa opolskiego, miałam dziś egzamin ustny z angielskiego, zestaw 24:
A) Uzyskiwanie informacji:
- Zapytaj kolegę jaką ma pracę,
- Powiedz gdzie Ty pracujesz,
- Powiedz o swoich obowiązkach w pracy.
B) Rejaclonowanie:
- Opowiedz o napadzie, którego byłaś/eś świadkiem.
C) Negocjwanie:
- Koledzy chcą zrobić imprezę w domu gospodarzy, u których mieszkacie, nie zgódź się z tą propozycją i podaj powód,
- Zaproponuj, żeby przyjęcie zrobić w pubie,
- Podaj dobre strony imprezy w pubie.
Obrazek: dzieci bawią się w ogródku.
Pytania:
- Jak myślisz co szukają dzieci?
- Co jest fajnego w byciu dzieckiem?
Powodzonka! :)
I ja poprosze mi zestawy na ustna maturę z anglika woj mazowieckie, Z góry dziękuje. [email]
PROSZE JAK MACIE JAKIEŚ ZESTWY Z ŚLASKIEGO TO WYŚLIJCIE MI :(
BĘDĘ WDZIECZNA MAM USTNY DOPIERO 17 I MAM NADZIEJE ZE ZDAM ...:(
ADRES E-MAIL TO [email]
czekam ..
czy ma ktoś może jakieś zestawy z WIELKOPOLSKIEGO?
prosze o pomoc!!!
e-mail: [email]
Bardzo proszę o zestawy matury na podstawie moj mail: [email] Jestem z woj. małopolskiego
jak ktoś ma zestawy maturalne z poziomu podstawowego prosze o przesanie emailem [email] dziekuje
prosze o przeslanie tematow z tamtego roku bo duzo sie nie zmienialo. jak by ktos maial.z gory dziekuje.jestem z woj.dolnosląskeigo amature mam dopiero 25 maja
mój email [email]
Hej.. za tydzien mam mature ustna z angielskiego.. I strasznie sie jej boje, bo nie zbyt go umiem..

Jesli ktos mial juz egzamin albo posiada jakies zestawy z wojewodztwa LUBELSKIEGO to prosilabym zebyscie mi wysłali na email ewcial181wp.pl
Z gory dziekuje za pomoc ;D
Witam. Jeśli zna ktoś zestawy z j.angielskiego z matury podstawowej z tego roku, województwo Śląskie, bardzo proszę o kontakt [email] , będę wdzięczna za każde informację. Dziękuję
Temat przeniesiony do archwium.
151-179 z 179
| następna