2 grupy w angielskim!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich zalamanych maturzystow!!!!

Pewnie nie jestem osoamotniony w tym iz sciagalem na maturze, ale co sie okazalo byly dwie grupy!!!! dramat jest niziemski!!!

Wszystkim w sciagajacym zycze powodzenia!!! Moze trafiliscie w dobra grupe!! cya
ehhhh.... ja siedziałam za kolesiem z mojej klasy, który jest świetny z angielskiego i jak zobaczyłam ,że ma wszystko inaczej niż ja to zaczałam zmieniać..... :/ no cóż.... postaram się nie załamać :P chociaz będzie trudno
nie. nie było 2 grup. były 3 czy 4. U mnie w szkole nikt nam o tym niepowiedział, ale akurat na szczęście ściagania nie było, zresztą ja siedziałam na pierwszej ławce przed komisją wiec i tak nie miałabym szans. A z testu mam 33/35 pkt:-D i jestem happy:-D ciekawe jak tam mi za list i pocztówkę policzą, ale podejrzewam ze też dobrze:-D a do wszytslich którym się nie pwoiodło z powodu grup to przykro mi bo głupio z tym załatwili ze nikogo nei poinformowali. Miejmy nadzieje ze nadrobicie listami i że sie wam uda. Powodzenia!
ale ty głupia jesteś byś się wzięła do nauki a nie liczyła na ściąganie. Jak znajdziesz prace to tez bedziesz ściągać kretynko!!!!!!!!!!!!!
a ja mam 34/35 i nie jestem happy. nie wiem jak wy ale ja nie lubie jak sie ktoschwali bez pytania
ale ja sie niechwale bo wiem ze to nie jest dobry wynik bo większość ma maksa. po prostu stwierdza ze dla mnei taki wynik jest satysfakcjonujący
TA WOGÓLE SIE NIE CHWALICIE........TO RACZEJ NIE BYŁ TEMAT "ILE PUNKTÓW UZYSKAŁES/AS" TYLKO "2 grupy"...... ALE ZAWSZE I WSZEDZIE JEST POWÓD ŻEBY SIE POCHWALIC... NO NIE...???
czy ktos z was zna odpowiedzi do testu B ??:(
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Praca za granicą

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę