Glupi blad w wypracowaniu na rozszerzonym

Temat przeniesiony do archwium.
Zrobilem chyba najglubszy blad w moim zyciu: podczas poziomu rozszerzonego zle przeczytalem temat i napisalem rozprawke na temat malzenstwa w mlodym wieku zamiast malzenstwa w starym wieku... Czego mam sie spodziewac w zwiazku w tym? Strace wszystkie pkt za rozprawke?
to niestety praca nie na temat. A ile bedzie punktow, trudno powiedziac...
No niestety to nie jest glupi blad ale powazny blad. Gdyby to byl First to dostalbys ocene D. Skoro to matura, mozliwe ze nie bedzie tak zle,.
Nie martw się na zapas, będzie ok!!!! najwyżej zdasz ją za rok i nie popełnisz już takiego błędu:) Głowa do góry:-) PoZdRaWiAmY:-*
wiesz zdanie matury za rok mnie nie interesuje bo wojo czeka. Najwyzej wybiore sie na inna uczelnie
oj mistrzu no to widze ze masz lipke.. nie martw sie jak NIE mozna nie zdac rozszerzonego w tym roku jeszcze. i tak dostaniesz punkty za pozostale zadania z aruksza. a co do twojej pomylki... wiesz co to jest ROZPRAWKA? piszesz o 2 tematach i je konfrontujesz a nie o jednym
Dziecie moje drogie wiem co to jest rozprawka i wiem ze na pewno nie konfrontuje sie 2 tematow tylko rozwaza sie za i przeciw danego zagadnienia i nie martwie sie ze nie zdam bo bez rozprawki. mam 56% czyli nawet jakby mozna bylo nie zdac z rozszerzonego to bym zdal.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa