Zrobilem chyba najglubszy blad w moim zyciu: podczas poziomu rozszerzonego zle przeczytalem temat i napisalem rozprawke na temat malzenstwa w mlodym wieku zamiast malzenstwa w starym wieku... Czego mam sie spodziewac w zwiazku w tym? Strace wszystkie pkt za rozprawke?
to niestety praca nie na temat. A ile bedzie punktow, trudno powiedziac...
[konto usunięte]
08 maj 2006
No niestety to nie jest glupi blad ale powazny blad. Gdyby to byl First to dostalbys ocene D. Skoro to matura, mozliwe ze nie bedzie tak zle,.
[konto usunięte]
08 maj 2006
Nie martw się na zapas, będzie ok!!!! najwyżej zdasz ją za rok i nie popełnisz już takiego błędu:) Głowa do góry:-) PoZdRaWiAmY:-*
[konto usunięte]
08 maj 2006
wiesz zdanie matury za rok mnie nie interesuje bo wojo czeka. Najwyzej wybiore sie na inna uczelnie
[konto usunięte]
08 maj 2006
oj mistrzu no to widze ze masz lipke.. nie martw sie jak NIE mozna nie zdac rozszerzonego w tym roku jeszcze. i tak dostaniesz punkty za pozostale zadania z aruksza. a co do twojej pomylki... wiesz co to jest ROZPRAWKA? piszesz o 2 tematach i je konfrontujesz a nie o jednym
[konto usunięte]
08 maj 2006
Dziecie moje drogie wiem co to jest rozprawka i wiem ze na pewno nie konfrontuje sie 2 tematow tylko rozwaza sie za i przeciw danego zagadnienia i nie martwie sie ze nie zdam bo bez rozprawki. mam 56% czyli nawet jakby mozna bylo nie zdac z rozszerzonego to bym zdal.