Wspólna nauka - Kraków

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc :) Jestem tegoroczną maturzystką i poszukuje chętnej osoby do wspólnej nauki jezyka angielskiego do matury na terenie Krakowa - centrum :)Jesli ktos chce się przyłączyć piszcie :))
Radzilabym ci zalatwic sobie poprostu korki z angielskiego, tanio, z jakims studentem anglistyki. Wspolna nauka z kims, kto jest na twoim poziomie raczej nie poszerzy twojej wiedzy, a osoba ktora zna duzo lepiej angielski napewno nie udzieli ci towarzystwa bezplatnie.

Tez jestemz Krakowa i rowniez mam mature w tym roku. Trzeba przysiasc, poczytac, nauczyc sie podstaw, tego co wymagaja. A tak z inej bajki, wiesz moze jaki jest zakres materialu na mature z angielskiego, mam na mysli czasy, ile trzeba umiec. Buzka
Kiedy ja już mam korki i to ze studentka :)ale podczas tych godzin przygotowuje sie bardziej pod kątem matury pisemnej :) - podstawowej. A ja chciałabym utrwalić słownicto ! Nie znosze powtarzać sama do siebie wciąż tych samych słów .. wiesz co mam na mysli, a nie chce tracić na korkach czasu na przepytywanie ze słownictwa .. :( No ale cóż moich znajomych to raczej do tego rodzaju nauki nie zmusze :P zbyt leniwi :P jak i ja ! No ale matura się zbliża i trzeba troche popracowac :P

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę