prośba dot.wyników matury poprawkowej z angielskie

Temat przeniesiony do archwium.
witajcie formuowicze.zdaję 26.08 poprawkowy egzamin maturalny z anglika, może ktoś wie ile się czeka na wyniki? chciałabym składac papiery do szkoły policealnej w Siedlcach na logistykę( w razie zawalenia egzaminu),albo na studia licencjackie ( wrazie zdania).na licencjat teraz nie mogę złożyć, z drugiej strony, jeśli nie złoże na studium a zdam maturę i będę miała możliwość składania na licencjat?jestem na prawdę w kropce...pomocy!!!
z tego co slyszalem wyniki sa dopiero ok. 20.09
shit,to jak ja mam teraz iść do szkoły??jak zapiszę się do tego studium to w razie zdania egzaminu strace wpisowe i penie opłatę za pierwszy semestr...no i jeszcze sprawa tego że składając papiery na uczelnię zaoczną pozostaje pytanie czy mnie tak póżno przyjmą...no chyba poszaleli z tymi wynikami!!!
no ciezko o studia po poprawce. ale co zrobic? zawsze lepsze to niz poprawka za rok :) jesli ktos marzy o dobrych studiach dziennych a 'powinela mu sie noga' na maturze to niestety musi czekac rok. sierpniowa poprawka to dobre rozwiazanie dla tych co chca miec te srednie z matura i nie planuja, przynajmniej na razie, dalszych studiow.
no tak ale ja chciałam na zaoczne...myślisz że mogę sobie nie poradzić? znam ludzi którym świetnie idzie na zaocznych po poprawkach...nawet kilku z jednego przesmiotu..
"znam ludzi którym świetnie idzie na zaocznych po poprawkach...nawet kilku z jednego przesmiotu.."

po kilku przygotowaniach do poprawki w koncu trzeba sie czegos nauczyc :)
A dokładnie to 22 września: http://cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=639&Itemid=2
dzięki serdeczne, a nie wiesz może czy na takich samych zasadach?może będą bardziej łagodni np co do slownika na maturze?
a no i tam pisze że otrzymają świadectwa a może wyniki będą troszkę wcześniej??
wyniki będą 15 września..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę