magazyn

Temat przeniesiony do archwium.
Hej czy gdzieś w Wa-wie można dostac \"The World of English\"?Czy jest on dostępny tylko w necie?
jeśli w łodzi można to i w Wa-wie pewnie też;) bywa z reguły w Empiku i sklepach in-medio, ale pojawia się z miesięcznym opóźnieniem- czasem nawet dłuższym:/ pozdrowionka:)
ja mieszkam dosc daleko od Wa-wy i u mnie jest na czas; najlepiej szukac w ksiegarniach jezykowych; widzialam nawet w raz w kolporterze ;]
Hmm ja mieszkam w malej miejscowosci...i u mie mozna kupic praktycznie w kazdym kiosku...wiec w Wawie nie powinno sie miec problemow z zakupem tego magazynu! Pozdrawiam ;)
Hmm ja mieszkam w malej miejscowosci...i u mie mozna kupic praktycznie w kazdym kiosku...wiec w Wawie nie powinno sie miec problemow z zakupem tego magazynu! Pozdrawiam ;)
A co jest ciekawego w tym magazynie? Lepszy od Angloramy?
Nie czytam Angloramy ale \"The world..\" jest niezły.Znajdziesz info na temat krajów anglojęzycznych . Jest napisany dość prostym jezykiem. Wejdź na str www.woe.edu.pl tam są teksty właśnie z tej gazety. Naprawde super dla ludzi którzy sie tym interesują albo wybierają sie na filologię ang.
to są bardzo podobne magazyny, w obu są równie ciekawe artykuły
Anglorama-6.50zl-36stron
the World of English-7.80zl-64strony(troche więcej reklam)

nie wiem, może sie myle ale na tej stonie the world of english jest napisane że3 numery z tego roku można dostać za 12zł!!!
Dzięki za informacje! Jak się niebawem pojawię w Empiku to kupie i zobaczę dokładnie :)
No a czy można gdzieś w Wa-wie dostac stare numery tego magazynu???(Oprócz netu)??
Weź dowolny numer tego magazynu, sprawdź telefon i adres. W redakcji pracują naprawdę sympatyczni i uczynni ludzie.
Porównaj sam:
www.anglorama.com.pl
www.woe.edu.pl
na stronach internetowych masz wiele dostępnych artykułów z wyżej wymienionych gazet. Pozdr.
in my humble opinion, woe jest troche bardziej advanced niz anglorama, ale to moze tylko moje prywatne odczucie... po prostu w kazdym numerze woe raz po raz pojawiaja sie slowka, ktorych znaczenia nie znam, podczas gdy anglorama wydaje mi sie latwiejsza bo slownictwo jest mniej wyszukane...

ale najlepiej chyba sie nie sugerowac tylko sprawdzic samemu
Chyba zgodzę się z moim przedmówcą. Mi osobiście też tak się wydaje. Chociaż od pół roku nie mogę znaleść woe nigdzie w moim mieście. Nie wiem co sie stało , bo wcześniej było. Została Anglorama. Nie jest najgorsza , ale w moim odczuciu z woe można więcej wyciągnąć. A propos czy są jeszcze jakieś inne magazyny? W kiosku zaproponowano mi jakieś pisma biznesowe , ale nie wiem czy za to się brać ...
niestety World of English jak narazie nie jest wydawane w ogole. dlatego nigdzie nie mozna znalezc tego magazynu. niestety... moja nauczycielka cos mowila ze zmarl sponsor ktory fundowal gazete ale nie wiem czy to prawda. pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Studia językowe

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę