Matura 2010 podstawowa odpowiedzi

Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna
dzięki za odp :)) Pozdrawiam i życzę powodzenia na ustnym angoluuuu
Właśnie też się zastanwiałem. Zaznaczyłem TRUE a w odpowiedziach napisali, że ma być FALLS.
zukasz jaki miałeś podpunkt A w zadaniu 4??
3 i 7
aha a pamiętasz może o czym mówił podpunkt A??
wyżej masz odpowiedzi, sprawdź sama
uwierz mi, ze gdybym mogła się w tym wszystkim połapać nie pytałabym się Ciebie:/ Chciałam abyś jedynie przetłumaczył mniej więcej pod punkt A z zadania 4. albo napisał chociaż jak się zaczynał, to tak dużo??
nie pamiętam, dowiesz się w czerwcu :)
na to wygląda:)
monika ja zamiescilam swoje odp do grupy drugiej z tego co juz sprawdzalam to mam błąd w zad 4.5, w 3ost z zadania 6
http://forum.nto.pl/index.php?showtopic=48138&st=20&gopid=260892&#entry260892
cześć.Jezeli juz ktos zdawał ustny egzamin z angileskiego. to prosze bardzo umieśćie zestawy....z góry dziekuje;)
Ja zdaję 25 maja, także nie pomogę.
Aniu, a wiesz może ile było wersji testu??
Bardzo proszę powiedzcie mi czy pytanie: "What is the cost of this trip?" jest poprawne?
czy przypadkiem w pierwszym zadaniu, w drugim podpunkci powinno być false, zamiast trzecim?
Na ile byscie to ocenili??

Hi Mark,
Thank you that you writing to me. I'm sorry I have't to you for long time. I'm writing to you because I would like tell you that I and my friends organize theatr: cellebration Day Mum. My friendes Tom give mum flowers and give ticket the cinema. Everything was long time. I danced for mum and letter I going mum to the home.
We have problem exercise because boy when dance was hospital but I agree dance. Letter problem was with flowers I wount color yellow and my friends red. Difficult was that we bought red and yellow flower.
People and mum was happy. Was long smile and funny. Money for ticket was $720. Money will give director school and teacher. They going with students travel in Zakopane.
Please, write me what do you do? When you visit me? Please, call me.

Best wishes,
XYZ
a to na ile jest punktów??

Good morning,
I am ininteresting travel Leeds. I would like acommodation in hotel 4 stars will be bedroom and kitchen. How much travel? Can I pay small? (37% legitimation school).

I look forward to hearing from you soon

XYZ
Temat przeniesiony do archwium.
31-47 z 47
| następna

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę