Matura ustna 2010 - województwo podkarpackie

Temat przeniesiony do archwium.
Jeżeli ktoś miał już maturę ustną w województwie podkarpackim to podzielcie się swoimi zestawami;) i koniecznie napiszcie numer zestawu;)
no ja mam dopiero za tydzień.. ale jak będę już 'po' to napiszę ;)
Hej, ja troche w innej sprawie. Pisałas ze mozesz wyslac gotowe scenki na ustny ang,mój email: [email] Z góry dziękuje :)Sorry ze tutaj pisze ale nie da rady tu jakos wyslac priv czy cos takiego :P Pozdrawiam
Ja tez bardzo prosze o wyslanie mi scenek na [email] Z gory wielkie dzieki.
nie wiem czy komukolwiek to pomoże ale jestem świeżo po egzaminie ;)
więc piszę póki pamiętam co i jak:D zestaw miałam bodajże 40 albo 50;p w każdym razie pełna liczba;p
1 musiałam wytłumaczyć koledze z Anglii jak się może do mnie do domu dostać w sensie że jak trafić
powiedzieć ile mu to zajmnie czasu
spytać kiedy mnie zamierza odwiedzić albo kiedy może ( jakoś tak to szło ;p)

2.
miałam opowiedzieć o spektaklu na którym byłam.. opisać ten spektakl dlaczego mi się nie podobał dlaczego byłam znudzona? no i powiedzieć o nieoczekiwanej przerwie w trakcie przedstawienia i co ona spowodowała

3 ktoś tam chciał iść na mecz piłki nożnej.. a ja miałam odmówić i powiedzieć dlaczego nie, podać inne rozwiązanie i dojść do kompromisu :)

obrazek:
Młody koleś siedzi w pralni.. w tle widac rząd pralek.. a on siedzi i czyta jakąś książkę i coś zaznacza

pytania:
jak myślisz czemu ten chłopak tam czyta?
jak myślisz dlaczego młodzi ludzie robią pranie w takich miejscach ( w sensie ze w pralni )

:) ogólnie banał :)

« 

Praca za granicą

»

Studia za granicą

Zostaw uwagę