jezyk hiszpański

Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna
Cześć. Mam poważne pytanie i wydajesz mi się osobą kompetentną w tej dziedzinie. Otóz chciałbym się dowiedzieć gdzie (i to najlepiej w niedługim czasie) można nabyć uprawnienia do nauczania języka hiszpańskiego. O ile się dobrze orientuję to nie jest konieczne studiowanie filologii, tylko wystarczą jakieś kursy, praktyki i uprawnienia pedagogiczne. Tylko gdzie można to uzyskać? Czekam na informacje i dziękuję z góry. Łukasz z Łodzi
Czy ktoś mógłby polecić mi szkołę w Wawie w której naprawdę będę mogła nauczyć się hiszpańskiego?? ...zapału mi nie braknie, bo hiszpański po prostu kocham....
Witam.Castellano-sadze ze o takim jezyku wszyscy tu mowia- nie jest trudny.Jednak tak naprawde mozna sie o tym przekonac o jego znajomosci dopiero bedac na miejscu w Hiszpanii.To piekny kraj i otwarci ludzie ale nalezy pamietac,ze castellano w kazdej czesci Hiszpanii jest nieco inny.Moge to powiedziec,gdyz od 2 miesiecy mieszkam w tym kraju(miesiac w Madrycie i obecnie w Galicji,gdzie dominuje jezyk gallego ).ycze powodzenia w nauce....a nastepnie sprawdzenia rezultatow juz w Hiszpanii...
jestem native speaker (mimo ze jestem tez polka). Zadny jezyk niejesttrudny ale polecam lekcje a nie kurs. Wiesz no jak kurs to tam sie nie pracuje tak dobrze (bo jest cala grupa) jak z jedna osoba na lekcje priw.
Ja przyjechalam do PL na studia ale w tej chwili jestem w domu a raczej nadal pracuje z moim PL ktory ostatnio sucks.
Wiem ze lepszy sa lekcje wiec sprobuj znalesc w gazecie a moze i w necie.
Ja bede zaczela uczyc i pracowac na konwersacje dla zaawansowanych jak tylko wroce z wakacji.
Ale polecam jak mowilam native speaker. No a trzeba sie zdecydowac jaki Hiszpanski chcesz sie nauczyc czy Kastylianski czy Hiszpanski z Hiszpani. Problem w tym jest ze moze z Hiszpanskim z Hiszpanii jest latwiej wiedziec jak sie pisze ale powiem szczerzy ze latwiej daja sie zrozumiec w cala Ameriki ludzie ktorzy znaja Kastylianski. Chociaz powiem duza roznica niema. Ja znam Kastylianski od urodzenia tak samo jak odmiana z H. z Hiszpani.
No trundo mi powiedziec ktory jest lepszy, trzeba po prostu posluchac. Ale czy jedno czy drugi i tak jest latwo sie nauczyc.
W tej chwili ucze sie niderlandzkiego jakbys tez moglays cos polecic byloby super.
Pozdrawiam.

Pam
[email]
jestem native speaker (mimo ze jestem tez polka). Zadny jezyk niejesttrudny ale polecam lekcje a nie kurs. Wiesz no jak kurs to tam sie nie pracuje tak dobrze (bo jest cala grupa) jak z jedna osoba na lekcje priw.
Ja przyjechalam do PL na studia ale w tej chwili jestem w domu a raczej nadal pracuje z moim PL ktory ostatnio sucks.
Wiem ze lepszy sa lekcje wiec sprobuj znalesc w gazecie a moze i w necie.
Ja bede zaczela uczyc i pracowac na konwersacje dla zaawansowanych jak tylko wroce z wakacji.
Ale polecam jak mowilam native speaker. No a trzeba sie zdecydowac jaki Hiszpanski chcesz sie nauczyc czy Kastylianski czy Hiszpanski z Hiszpani. Problem w tym jest ze moze z Hiszpanskim z Hiszpanii jest latwiej wiedziec jak sie pisze ale powiem szczerzy ze latwiej daja sie zrozumiec w cala Ameriki ludzie ktorzy znaja Kastylianski. Chociaz powiem duza roznica niema. Ja znam Kastylianski od urodzenia tak samo jak odmiana z H. z Hiszpani.
No trudno mi powiedziec ktory jest lepszy, trzeba po prostu posluchac. Ale czy jedno czy drugi i tak jest latwo sie nauczyc.
W tej chwili ucze sie niderlandzkiego jakbys tez moglays cos polecic byloby super.
Pozdrawiam.

Pam
[email]
Hej Ines tu sa moje ulubione z miasto gdzie sie urodzilam.
Pozdrawiam.

http://www.lamegaestacion.com/
(click on \"en el aire\")
to jest najlepsza z wszystkich.

http://www.unionradio.com.ve/onda/
(click on \"audio en vivo\")

tutaj reszta:
http://www.bossma.com/radio/mas_emisoras_radio.htm

jakbys chciala wiecekj polecam szukac w GOOGLA
\"emisoras de radio\" a po za \"\" podaj Kraj czy miasto.

Aha sprobuj zainstalowac WINAMP bo tam mozna skonfigurowac adres IP i posluchac radio bez potrzeby otwierania strone.

Pozdrawiam.

native speaker Pam
[email]
do PAM=> W jakim stopniu mozna opanowac język hiszpański po roku baaaardzo intensywnej nauki na np lekcjach prywatnych?? Z góry dzieki;))
Temat przeniesiony do archwium.
31-37 z 37
| następna

Zostaw uwagę