kategoria: Nauka języka angielskiego / forum: Nauka języka
[konto usunięte]
23 wrz 2003
Poszukuje adresu biblioteki British Council w Gdyni lub Gdańsku (nie wiem dokładnie w którym miescie sie znajduje). Szukałam na stronie BC ale bez skutku. Jeśli ktos wie prosze o namiary.
Biblioteka British Coucil jest w Gdańsku na ul. Ogarnej. Nie wiem ile kosztuje wpis, ale na pewno nie jest to szokująca cena.
ja22
23 wrz 2003
Hej!
Wpis wynosi 30 zł rocznie, ale wybór książek jest naprawdę duży!
Więc warto.
Pozdrawiam
[konto usunięte]
24 wrz 2003
Biblioteka owa znajduje sie w Gdansku - ul. Ogarna 27, tel. 3[tel]. Abonament kosztuje 30 zlotych na rok (chyba ze sie cos zmienilo). Dostajesz 4 male kopertki na ktore mozesz wypozyczyc jednorazowo 4 kasiazki lub 3 ksiazki i jedna kasete. Nie wiem czy nadal to istnieje ale kiedys bylo ze bodajze po roku korzystania z owej biblioteki dodawali ci jedna kopertke.
Pozdrawiam Kasiooleck
[konto usunięte]
24 wrz 2003
Serdeczne dzięki za info. 30 dychy to nie tak źle. 2 lata temu w Szczecinie płaciłam 40,-
[konto usunięte]
24 wrz 2003
A czy British Council ma swoja biblioteke w Krakowie?
gagus
22 lip 2004
Dobre pytanie...
Szukałam na stronach BC i nie znalazłam...
Czy ktoś wie gdzie jest i czy w ogóle jest? Choć w głowie mi się nie mieści, że mogło by jej nie być.
[konto usunięte]
22 lip 2004
a niech ktos napisze jakie sa abonamenty w Warszawie,
bo to nie jest 30 pln.
ja się nie zapisałam, wolę sobie co jakiś czas kupić książkę w księgarni, taniej wychodzi.
Kasiul
22 lip 2004
A poszukaj w ksiazce telefonicznej...
Pozdrufffffffka
Kasiul
22 lip 2004
Zona - jak ja bylam zapisana do takowej biblioteki w Gdansku to mnie abonament na rok kosztowal 30 zl. Ale to juz bylo ponad 3 lata temu... Wiec cena mogla sie troche zmienic.
A czy British Council ma swoja biblioteke w Poznaniu?
kudlaty_pl
24 lip 2004
W krakowie nie ma biblioteki british counsil, ale jest biblioteka Uniwersytetu Jagiellonskiego. Zeby sie zapisac trzeba miec legitymacje studencka. W Katowicach jest bardzo dobra biblioteka anglojezyczna, zapsac sie moze kazdy a oplata jest tesh nieduza.
mona28
25 lip 2004
ma. na Ratajczaka 39
[konto usunięte]
25 lip 2004
A ile wpisowe w Poznaniu wynosi?
[konto usunięte]
25 lip 2004
w wawie kosztuje 60 zl za pól roku, jak zwykle najdrożej...
kategoria: Nauka języka angielskiego / forum: Nauka języka