Po siedmiu miesiącach nauki "Mathod Callana"zastanawiam się czy przypadkim nie dokonałem złego wyboru ,co daje ta metoda?na dzień dzisiajszy wiem tylko tyle że coś wiem,ale nie wiem jak tego uzywać na co dzień,callan przekonuje że nauczysz się pisać dyktanda,nauczysz się czytać,nauczysz sie konwersacji,tylko jak wyjaśnić takie pytanie i odpowiedź
Why Do some people cover their faces with their handkerchiefs when they sleep during the day?jak takie pytanie sklonować aby było pożyteczne na codzień
odp.some people cover their faces with their handkerchiefs when they sleep during the day,because they don't like to have the light in their eyes
W szkole lektorzy czasem każą nam zadawać pytanie innym słuchaczą z okreslonym słownictwem ,i co nic nie można z siebie wydusić konkretnego.
dyktanda moje doświadczenie polegało że przez pewien okres ćwiczyłem pisownie w domu co Callan twierdzi że robić się nie powinno i jakość dyktand sie poprawiła teraz już nie ćwicze i jakość spadła drastycznie,
nie potrwfie odpowiedzieć na wiele kwesti dotyczących tej metody zaczołem więc dokończe ten rok a co od września???