rosyjska str. do ściągania książek

Temat przeniesiony do archwium.
Chciałam jeszcze raz zapytac o adres pewnej znanej juz wszystkim tutejszym forumowiczom strony (rosyjskiej). Chciałam prosić adres tej strony.... i DOKŁADNA instrukcje jak wszystko na tej stronie ściągać .. próbowalam cos kiedys ściągnąć z tej strony pare miesiecy temu ..i niestety nie udalo mi sie..
www.englishtips.org
A wiecie w którym miejscu zmienic język na angielski... byloby mi latwiej.. niestety kompletnie nie znam alfabetu rosyjskiego.. stad moja prosba o pomoc.. Pozdr.
weno jak sciagnac!!!!
Po prawej stronie pod kalendarzem jest zmiana jezyka :)
Czy komus udało sie zarejestrowac na stronie www.englishtips.org ? Ja próbuje i próbuje i straciłam juz nadzieje.. Prosze o wskazówki
mnie się bezproblemowo udało i ściągnęłam stamtąd sporo książek. Wystarczy kliknąć na "Зарегистрироваться" i powpisywać login i takie tam. No i zmień sobie język na ang.
jakoś się śmiesznie wyświetliło... nie zwracaj uwagi na te znaczki :)
magdalene a mozesz podac ten link w jednej linijce... Bardzo Cie o to proszę
to nie był link, tylko "register" po rosyjsku :) Ale zmienisz jęzzyk to nie powinno być problemów.
to nie był link, tylko "register" po rosyjsku :) Ale zmienisz język to nie powinno być problemów.
Witam.Cały czas sie rejestruję.. i nic...zupelnie nie rozumiem,,,czy ktos z Was tez miał podobne problemy?
Moi drodzy... udało mi sie tam zalogować...w końcu.. Jesli ktos miał podobne problemy jak ja z rejestracją, to w tym watku może sie mnie pytac, co i jak... Spróbuje pomóc..
Witam.ja rowniez mam problemy z zalogowaniem sie na englishtips.org.logowalam sie tam pod roznymi adresami mailowymi (moimi i meza),jednak nie otrzymalam zadnego maila zwrotnego w celu potwierdzenia mojej rejestracji, a probuje sie tam zarejestrowac od ok.2 tygodni.Gdy probowalam sie zalogowac i pobrac jakas ksiazke pojawia sie nastepujacy komunikat:Dear visitor, you need to be registered and logged in in order to view the download links.Bede wdzieczna za Wasza pomoc.Pozdrawiam serdecznie.Hanka
Spróbuj załozyc konto na yahoo.... W moim przypadku to zadziałało..
Zatem polecałam Yahoo równiez innym...
Moja znajoma załozyla sobie konto na yahooo....ale w jej przypadku nie zadziałało... Natomiast doszedł do niej link aktywacyjny na konto na interii.
Zatem już nie wiem jak to jest ...:(
Problemem nie jest to gdzie masz konto mailowe załozono, nie ma znaczenia czy to jest yahoo czy onet, wazne jest jedno, musicie miec hasło conajmniej 6-literowe.
poszukajcie też w spam'ach, bo tam najczęściej dociera link aktywacyjny!!!! Nie ważne, czy masz yahoo, interię itp. Na yahoo przychodzi do spama
Dzieki za Wasze rady.Wlasnie utworzylam konto na yahoo.
Ile dni trzeba czekac na mail aktywacyjny od englishtips.org?
Z gory dziekuje za Wasze odpowiedzi.Pozdrawiam.Hanka.
Witam ponownie.wlasnie otrzymalam mail aktywacyjny na yahoo.ale teraz mam nastepne pytanie:jak pobrac jakakolwiek ksiazke z tej strony?wiem,ze nalezy kliknac na more...,ale co trzeba robic dalej?Z gory dziekuje za wszystkie Wasze podpowiedzi.Pozdrawiam,Hanka.
Trzeba kliknąć-w większości przypadków bo nie wszyscy wstawiający tak robią- na przycisk Соглaсен (czyli "zgadzam się").Potem przy rozpakowywaniu wprowadzić hasło-nazwę strony z domeną.
Warto znać rosyjski;-)
Sorki -miało być Соглacен.
Komputer spłatał mi figla
Bez problemu przychodzi na tlen -do 10 min. a nawet szybciej:)
(zgodnie z tym co piszą przy rejestracji).

Z interią różnie bywa raz dojdzie raz nie (sama sprawdzałam)

Polecam o2;)
Temat przeniesiony do archwium.