Callan method

Temat przeniesiony do archwium.
To znowu ja. Lektor z 2 letnim doświadczeniem w tym temacie niestety nie moge tak często odwiedzać forum jakbym chciał więc podaje mojego maila [email] tym razem obiecuje opdpowiedzieć na wszystkie pytania i wątpliwości, zweryfikować niektóre błędne opnie lub tez zgodzić sie z nimi, zapraszma piszcie i pytajcie
Ja trochę \"off-topic\", a raczej \"about topic\"...
Zauważyłeś może, że ten temat ma okrągły numer, tzn. caluśkie

5000 !

Gratulacje za idealne wstrzelenie się w okrągłą \"rocznicę\".
Tu powinny być kwiaty, szampan i jakiś upominek ;)
A przechodziło jakoś tak niezauważenie...

To chociaż z mojej strony pozdrawię Cię cieplutko :)
Weronika
Nie zwróciłem uwagi ale dzięki za pozdrowienia :)
:)
mam kilka pytań :) w jakiej szkole w Gdańsku uczysz ? Czy nie uważasz, że to zajęcie jest monotonne ? Jak oceniłbyś postępy ludzi uczących się met. Callana ? W rzeczywistości uczą się dużo szybciej ? Będę wdzieczna za odpowiedź :)
Ja się uczę metodą Callana i jestem BAAArdzo zadowolona!
ile za to płacisz????
rowniez ucze sie metoda callana, i uwazam ze jest bardzo dobra metoda. Jestem juz w 6 ksiazce mysle ze mam juz dosc dobrze opanowany jezyk Wystarczajaco do porozumiewania sie :) Ucze sie w Białej Podlaskiej, w Prime. Jest tam bardzo dobra kadra, przewaznie mlodzi, kreatywni ludzie. Sama przyjemnosc chodzic na te zajecia :)
http://republika.pl/callan2004/
Przepraszam że tak późno odpowiadam ale jestem dość zabiegany ostatnio.
Więc ucze w Fasterze, wcześniej uczyłem w innej szkoły której wolałbym nie wspominać.
Masz rację czasami wydaje mi sie to zajecistrasznie monotonne jednak każda grupa nawet na tym samym poziomie to zawsze coś poczęści innego.
Co do szybkości, cóż sam Callan twierdzi że to 4X szybciej i faktycznie w iwekszości przypadków jest to mniej więcej fakt po roku czasu naprawde można się spokojnie dogadać. Co więcej spotakałem sie z ludźmi którzy nigdy wcześniej nie mieli kontaktu z tradycyjnymi metodami i tez spokojnie sobie poradzili. Pozdrawiam i dzięki za zainteresowanie i Jeszcze raz przepraszam za opóźnienie :(
Jestem okolic Białej Podl i mam wielką prośbę do Asi - napisz proszę gdzie jest dokładnie ta szkoła w białej może jakis tel? i ile płacisz za h - będe bardzo wdzięczna:-)rnPozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.