MultiKurs w Gazecie Wyborczej

Temat przeniesiony do archwium.
20.02 razem z Gazetą Wyborczą ukaże się pierwszy tom MultiKursu - multimedialnego kursu języków obcych (w sumie będzie 16 tomów). Pierwszy tom tylko 9,99 zł. Następne części ( co tydzień w cenie 19.99 zł.).
Czy warto go kupić? Co na to Pan Bejotka?
Też się zastanawiałem czo o tum napisać.
Ale nie wiedziałem ile ma być części.
Z głównej informacji tego wątku wynika, że 16. Zatem całość będzie kosztowała 310 PLN.

Bodajże 5 języków na 16 płytach, chyba warto. Ciekaw jestem jak to bedzie wydawane, na każdej płycie jeden, czy po 5 na każdej. Poczekamy, zobaczymy, pierwszą część na pewno kupię, następne prawdopodobnie też.
Kurs jestwydawany cotydzień najednejpłycie.Jestto bardzo fajne,ponieważ 5 kursów instaluje się z jednejpłyty.
Do korzystania dalszego nie trzeba za każdymrazemwkładaćpłyty.
Jest możliwoścutworzenia róznych kont uzytkownika.Po wejsciu do programu jest wybór pięciujęzyków.
Zapowiada sie bardzo obiecująco :-)
Kupiłem pierwszą część. Zawiera po 2 lekcje z angielskiego, niemieckiego, francuskiego, włoskiego i hiszpańskiego. Poziom bardzo początkujący, ale to dopiero pierwsze dwie lekcje. Angielski bym sobie darował, ale ze względu na hiszpański i włoski będę kupował następne tomy.

BJK
No właśnie ja też kupiłam, bardzo mi się podoba. Ja będę kupowała ze względu na angielski:) A może po opanowaniu angielskiego na poziomie FCE zacznę naukę hiszpańskiego;) - więc kurs mi się też bardzo przyda. Pozdrawiam wszystkich i jak zwykle szczególnie mocno Pana Bejotkę:)
Też zakupiłem ten kurs. Ogólne wrażenie pozytywne i duży plus za książeczkę do każdej płyty ( w przyszłości ). Wg edgard chyba ma najbardziej profesjonalne podejście do tematu w tej chwili. Bardzo mi się podoba oprawa stanowiąca jedność z innym kursami tej firmy w wersjach 6.0
Czesc!
dosyc istotne info. W sklepie http://kulturalnysklep.pl/ mozna kupic komplet plyt 2-16 w cenie 259 zl. Czyli w dobrej cenie.

Pozdrawiam
Mariusz
Trochę czasu minęło już od wydania multikursu. Jeśli ktoś się z nim zapoznał mógłby coś o nim więcej napisać?
Temat przeniesiony do archwium.