Potrzebuję wakacyjnych lekcji j.angielskiego !!!

Temat przeniesiony do archwium.
Jestem z Krakowa i chciałbym od zaraz rozpocząć korepetycje z j.angielskiego do końca wakacji (a może nawet do końca września). We wrześniu planuję rozpocząć naukę na poziomie upper-intermediate, ale muszę nadrobić zaległości z pre-intermediate i intermediate. Te dwa poziomy już zaliczyłem, ale muszę je dokładnie powtórzyć do rozpoczęcia roku szkolnego. Łącznie są to 23 tematy, każdy chciałbym robić w przeciągu 2 godzin, natomiast tygodniowo będę potrzebował ok.6 godzin (a więc ok. 3tematy/1tydzień). Jestem skłonny zapłacić ok.10złotych za godzinę (do negocjacji) np. ze studentem anglistyki bądź nauczycielem. Po więcej szczegółów : gg - 6377858 tel : 794285656
10 zł za godzine ;/ chyba nikt za tyle nie będzie Cię uczył i to jeszcze w Krakowie.
Zaproponuj conajmniej 20 zł!
Mhhhhh ... Z tego co wiem moją koleżankę uczyła studentka za 10zł, aczkolwiek napisałem do negocjacji ;D. Jestem skłonny zaoferować kilkanaście złotych za godzinę. A jesteś może zainteresowana ???
Spróbuj może kursu Edgarda "Angielski dla wiecznie początkujących". Ucz się "metodą Szylara". Dokładniejszy opis na stronach http://www.goldenline.pl/ i http://angielski-online.pl/.
Tutaj w bazie 'korepetycje' oglaszaja sie studenci i nauczyciele jez. ang. Zobacz jakie kwoty oni podaja, ale przyszykuj sie na 25-30zl na godz.
ja ze swojej strony polecam bardziej kurs intensywny, np., w Empiku. dla mnie uczenie w grupie jest dużo bardziej skuteczne.
A może lepiej zdecydować się za profesjonalny, wakacyjny kurs języka angielskiego?

Zapraszamy do Lingualannd na konwersacje i intensywne kursy wakacyjne:

WHAT’S ON – WAKACYJNE KONWERSACJE:
ANGIELSKI: POZIOM B1/B2
TERMIN: 28 czerwca – 16 lipca, 3 tygodnie
ZAJĘCIA: 3 dni w tygodniu, PN –ŚR - CZW po 2 godziny lekcyjne
GODZINY: 18.00-19.30
Małe grupy: 4-10 osób
CENA: 199 zł/18 godzin

Intensywne kursy wakacyjne:
TERMIN: 28 czerwca – 16 lipca
ZAJĘCIA: 5 dni w tygodniu, PN-PT po 3 godziny lekcyjne
GODZINY: 17.30-20.00
Małe grupy: 4-10 osób
CENA: 499 zł

www.lingualand.pl
Jestem studentką czwartego roku dziennej anglistyki uniwersytetu pedagogicznego w Krakowie i byłabym zainteresowana korepetycjami w cenie 10 zł za godzinę pod warunkiem iż byłoby to jednorazowo na przykład 2 godziny, gdyż codziennie dojeżdżam parę kilometrów spod Krakowa i musiałabym jeszcze odliczyć cenę biletu. Jeśli jesteś zainteresowany to możesz napisać mi wiadomość: [email]
Temat przeniesiony do archwium.