sprawdzenie meila do kolegi o filmie który ostatnio oglądałam

Temat przeniesiony do archwium.
Hey..
How are you? Last week I was going to the cinema, because I saw posters of the very good film.The name of this film is "Tylko mnie kochaj" with M.Zakościelnym. directed by J.nowak. The film is talking about men, who has a bornig life. One day on his door knock a girl, who turns out be his daughter. The film very interesting, amusing and I Think it's worth seeing.
See you
'Last week I was going to the cinema, because I saw posters of the very good film' - pierwsza część bez 'going' po prostu byłaś w kinie lub 'I went',może nawet lepiej..potem możesz dodać 'named' i tytuł
wątpię żeby kolegę zainteresowała kreacja Zakościelnego ;) więc może po prostu napisz paru aktorów,którzy występują w filmie,później kto reżyserował ten film..aha BTW w angielskim imiona i nazwiska się nie odmieniają...
'men' - chyba chodziło ci o jednego mężczyznę
'borning' - ort
'on his door knock a girl' - zła składnia
'turns out be' - czegoś mi tu brakuje
'The film very interesting' - tu też :)
'Think' - po co wielką literą?
troszkę ten mail bez ładu i składu,witasz się,jak leci,widziałam taki a taki film,na razie; jak kto woli,ale np jakieś zakończenie by się przydało
Hey..
Last week I was to the cinema, because I saw posters of the very good film.The named of this film is "Tylko mnie kochaj" directed by J.nowak. The film is talking about man, who has a borning life. One day the girl knocks on his door, it turns out that it was his daughter. The film is very interesting, amusing and I Think it's worth seeing.
See you

czy już dobrze?:)
Last week I was to the cinema, because I saw posters of the very good film.The named of this film is "Tylko mnie kochaj" directed by J.nowak. The film is talking about ___ man, who has a borning life. One day the girl knocks on his door, it turns out that it was his daughter. The film is very interesting, amusing and I Think it's worth seeing.
edytowany przez fui_eu: 17 sty 2012
podkeślone co znaczy?
zmien slowo na inne
lub zle napisane ie. "borning"
edytowany przez fui_eu: 17 sty 2012
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie