- Spotkania będą się odbywały w czwartki o godzinie osiemnastej w sali [lekcyjnej] nr 20 - Meetings will take place on Thursdays (czy lepiej on every Thursday?) at 6 p.m. in the classroom numer 20.
- Chciałbym Was zaprosić do dołączenia do mojego klubu sportowego. - I would like to invite you to join my sports club.
- Zakładam klub, bo wiem, że wielu uczniów interesuje się sportem. - I'm starting the club because I know that many people are interested in sports.
- Na spotkaniach będziemy dyskutować o książkach - At the meetings we will talk about books.
- Na spotkaniach będziemy robić wszystko, co chcecie, związane z muzyką. - At the meetings we will do everything you want related to music.
- Rozwijać swoje pasje. - Develop sb's passion.
- Większość ścian w moim domu jest pomalowana na żółto. - Most of walls in my house are yellow (czy może painted yellow?)
- Dziękuję za przyjęcie, które dla mnie urządziłeś. - Thank you for the party you made for me.
- Jest tu wiele historycznych miejsc. - There are many historic (czy historical?) places.
- Londyn jest miejscem przyjaznym dla turystów. - London is a tourist-friendly place.
Z góry dziękuję za każdą pomoc :)