Znów ja. Muszę mieć porządnie ten opis jeśli chodzi o czasy i gramatyke, a przypuszczam że z czasami coś namieszałem, z resztą możliwe że też.
Chodzi o prace jako telemarketer,
"In this job I was responsible to selling services of our company.
I was working in a call center and I know it is said that job as telemarketer is boring, but it is not true.
Everyday looked different, because everyday we had another customers we were offering our services.
When I started, It was difficult to talk with strangers over the phone, but we had a good motivational program, and after few weeks I was one of the best marketer in our company.
I enjoyed working there, because everyday I was improving my interpersonal skills."
Po Polsku:
"W tej pracy byłem odpowiedzialny za sprzedaż usług naszej firmy.
Pracowałem w call center, wiem że mówi sie że praca jako telemarketer jest nudna, ale to nie jest prawda.
Każdy dzień wyglądał inaczej, ponieważ każdego dnia mieliśmy innych klientów którym oferowaliśmy nasze produkty.
Kiedy zaczynałem, trudno było rozmawiać z nieznajomymi przez telefon, ale że mieliśmy dobry program motywacyjny, to po kilku tygodniach byłem jednym z najlepszych sprzedawców w naszej firmie.
Lubiałem tam pracować, ponieważ każdego dnia mogłem zwiększać swoje zdoloności interpersonalne.
edytowany przez CoolEnglish: 19 gru 2014