krótkie wypracowanie-prosze o sprawdzenie błedów

Temat przeniesiony do archwium.
Oto moja praca:

Of certain day, when I got back home from the school, the mum was very secret.
She didn't want to tell me what is happening. Suddenly an entryphone rang.
It was my Dad. The mum smiled and she ordered me to close her eyes. I did it.
When the Dad entered home parents let me open their eyes.
I saw the lovely, small doggy.
I was very much around shocked and surprised,because parents didn't want to agree on the animal at home.
But they changed their mind. I was very happy.

A tak brzmi po polsku;)
Pewnego dnia gdy wróciłam do domu ze szkoly mama byla bardzo tajemnicza. Nie chciala mi powiedziec co sie dzieje. Nagle zadzwonil domofon. To byl moj tata. Mama usmiechnela sie do mnie i kazala zamknac oczy. Zrobilam to. Gdy tata wszedl do domu rodzice pozwolili mi otworzyc oczy. Ujrzalam slicznego, malego pieska. Bylam bardzo zaskoczona i zszokowana bo rodzice nie chcieli sie zgodzic na zwierze w domu. Ale zmienili zdanie. Bylam bardzo szczesliwa.
Pewnego dnia gdy wróciłam do domu ze szkoly mama byla bardzo tajemnicza. Nie chciala mi powiedziec co sie dzieje. Nagle zadzwonil domofon. To byl moj tata. Mama usmiechnela sie do mnie i kazala zamknac oczy. Zrobilam to. Gdy tata wszedl do domu rodzice pozwolili mi otworzyc oczy. Ujrzalam slicznego, malego pieska. Bylam bardzo zaskoczona i zszokowana bo rodzice nie chcieli sie zgodzic na zwierze w domu. Ale zmienili zdanie. Bylam bardzo szczesliwa.

One day when I returned from school, Mum was very secretive. She didn't want to tell me what was happening. Suddenly the entry phone (?) rang. It was my Dad. Mum smiled at me and told me to open my eyes. I did so. When Dad got home, my family allowed me to open my eyes. I saw the lovely little doggy. I was very surprised and shocked, because my family hadn't wanted to agree to having an animal in the house. But they had changed their mind. I was very happy.

Jest BARDZO dobrze, ze piszesz tekst tez po polsku. Latwiej jest dla mnie. =)
Przepraszam, napisalam "open" powinno byc "close" oczywiscie...napisalam w CAPS......

One day when I returned from school, Mum was very secretive. She didn't want to tell me what was happening. Suddenly the entry phone (?) rang. It was my Dad. Mum smiled at me and told me to CLOSE my eyes. I did so. When Dad got home, my family allowed me to open my eyes. I saw the lovely little doggy. I was very surprised and shocked, because my family hadn't wanted to agree to having an animal in the house. But they had changed their mind. I was very happy.

Jest BARDZO dobrze, ze piszesz tekst tez po polsku. Latwiej jest dla mnie. =)
dziekuje bardzo:*

»

Praca za granicą