Witam, mam prace napisana po polsku, nie wiem dokladnie czy do dobrego dzialu to dalem po praca po angielsku jest slaba ... wydaje mi sie ze wiekszosc zdan jest dobra ale prosze was o sprawdzenie. Prace mam oddac jutro wiec... :)
I never will forget sure day. It was this during stay on holidays in Italys with parents and sister. Day started how every different day. I got up about 9 oclock. I went myself washings, to dress and to eat breakfast. I watched TV. I went bicycle later after beautiful neighbourhood. I did a bit pictures and I came back to house. I sat down at table and I looked myself onto full glass of water. She started to tremble lightly, after moment all all around also.I got scared , it was nobody in peace. Alarms included themselves cars on car park . After moment all stopped. It turned out , that this small earthquaqes was. I included TV, after moment they started to speak already about this in messages. It's getting late , so I ate suppers, I washed and I went to sleep.
Nigdy nie zapomne pewnego dnia. Było to podczas pobytu na wakacjach we Włoszech z rodzicami i siostrą. Dzien zaczal sie jak kazdy inny. Wstałem ok 9.00. Poszedlem sie umyc, ubrac i zjesc sniadanie. Pogladalem troche tv. Pozniej wzialem rower i postanowilem pojezdzic po pieknej okolicy. Porobilem troche zdjec i wrocilem do domu. Usiadlem przy stole i popatrzylem sie na szklanke wody. Zaczela lekko drgac, po chwili wszystko wokol tez, przestraszylem sie. Nikogo nie bylo w pokoju. Samochodom na parkingu wlaczyly sie alarmy. Po chwili wszystko ustalo. Okazalo sie ze bylo to male trzesienie ziemi. Wlaczylem tv, po chwili zaczeli juz mowic o tym w wiadomosciach. Zrobilo sie późno, wiec zjadlem kolacje, umylem sie i poszedlem spac.