Pliss niech mi ktoś to sprawdzi. Jestem słaby z anglika i niewiem czy dobrze napisałem.
Podczas przebywania wraz z moją rodziną na wczasach we Włoszech przejeżdżając przez miasto 23 lipca nastąpiła nieprzewidywalna, niebezbieczna i katastroficznaw swoich konsekwencjach erupcja wulkanu Etna. Przed wybuchem zatrzęsła się ziemia a tuż potem nastąpiła erupcja. Dzięki swoim gazom niebo zrobiło się czarne i spadał z niego popiół.Wszyscy zaczęli panikować i uciekać. Okradali sklepy i samochod, jednym słowem nastąpił całkowity chaos. Ja dzięki swoim umiejętnością i wykrztałceniem lekarza zacząłem pomagać potrzebującym którzy ucierpieli przy wybuchu wulkanu. Dzięki strażakom i służby zdrowia nikt bardzo nie ucierpiał i nie stracił nikogo ze swojej rodziny.
While I was witch my familly on holiday in Italy, when I arrive for city 23 July been unforesen, dangerous and catastropfe in ouch consequence volcanic eruption Etna. Before the outburst an earthquake and after been eruption. Thanks to its gasses the sky became black and ash fell off it.Everyone started panicking and escaping. They robbed shops
and car, in a word a total chaos followed.I thanks I starts helps needy when suffered damage with a volcanic eruption.Thanks to firemen and Health Services nobody very much suffered damage and he lost nobody from his family.
PLISSSS