pocztówka z wakacji, prosze o sprawdzenie

Temat przeniesiony do archwium.
Hi,
I'm lying on the beah, listening to radio and writting a postcards. I stay at my uncle's. I'm doing different things - playing volleyball, tennis, swimming and sailing. I spent a much time on the beach with my cousin. Yesterday we were in restaurant for supper. We ate sea's fruits: prawns and mussels. All was very good.
XYZ

Bedę bardzo wdzięczna jak mi ktoś to sprawdzi. I chciałabym wiedzieć jeszcze jak się pisze "serdeczne pozdrowienia", może być hearty greetings?
z Góry dziękuję
I'm lying on the beaCh, listening to THE radio and writting 'a' (jak piszesz 'a' to wtedy 'postcard', ale mozna ominac i napisac...writing postcards') 'postcards'. I 'stay'AM STAYING at my uncle's. I'm doing different things - playing volleyball, tennis, swimming and sailing. I spent a 'much' LOT OF time on the beach with my cousin. Yesterday we 'were' WENT TO A 'in' (niepotr) restaurant for supper. We ate 'sea's fruits'(zla kol. slow - the fruits of the sea) prawns and mussels. All 'was' (were-dlatego, ze l. mnoga) very good.
>XYZ
Mozna napisac...Warmest greetings,
Hejka wszystkim dopiero co się zarejestrowałem i mam małą prośbę otóż właśnie zaczynam trzeci rok w LO i mam zamiar zdawać maturę z Angielskiego mam jednak z tym mały problem ponieważ w zeszłym roku w szkole nie było nauczyciela od Ang. i mam przez to spore braki (sporo informacji wyleciało mi z głowy :/ ) mam na jutro do napisania krótką pracę domową ale jestem prawie pewien że zrobię sporo błędów więc proszę was (kogokolwiek :) ) o sprawdzenie jej w miarę możliwości...

Teacher if you reading this text its probably mean im sitting opposite to you and waiting
kurcze i mam problem nie wiem jak ma to dalej wyglądać po angielsku :/ chciałem napisać coś tego typu: "Nauczycielu jeśli czytasz ten tekst to najprawdopodobniej siedzę naprzeciwko Ciebie i czekam aż skończysz , wstaniesz i powiesz "całkiem nieźle ale mogłoby być lepiej " jednakże zanim to zrobisz to muszę sobie na to jakoś zapracować więc postanowiłem że napiszę o tym jak robiłem tę pracę..
Teacher if you reading this text its probably mean (ing?) im sitting opposite to you and waiting (on you?) get up and say : "hm its ok but im think you could do it better'
Teacher if you reading this text 'its' (tu powinno byc 'it') probably meanS THAT I'm sitting opposite 'to' (niepotr) you and waiting FOR YOU TO get up and say: "hm 'its ok' (moze ...not bad) but 'im' (I'm znaczy ja jestem- tutaj 'I'-ja) think you could do it BETTER.
przeoczylam..
Teacher if you ARE reading...
bardzo dziękuję za pomoc, bardzo mi się przydała
Temat przeniesiony do archwium.