Bardzo prosze o sprawdzenie. Jeśli sa gdzie bledy prosze o poprawienie z góry dziękuje za pomoc.
Wysylam dwie wersje polska i angielska
Jestem jak sądzę osobą wesołą mającą pozytywny podejście do życia. Potrafię się zaopiekować bliską mi osobą. Cenię szczerość i otwartość. Uwielbiam podróże i nowe wyzwania. Resztę powiem po otrzymaniu wiadomości. Jestem spod znaku raka (Jestem zodiakalnym rakiem), osoba o szalonych i niezwykłych pomysłach, kocham ludzi którzy za wszelką cenę starają się być sobą i nie zakładają fałszywych masek!!!! Ciężko jest pisać o sobie... Jestem osobą spokojną miłą uprzejmą czułą sympatyczną troskliwą opiekuńczą.Mam 175 cm wzrostu szczupły o kolorze oczu brązowym. Ludzie powinni patrzeć sercem a nie oczami, bo wygląd przemija.. ważne jest to, co łączy a nie dzieli... Nie mają znaczenia dystanse, różnice - ważne są pasje, wspólne zainteresowania,hobby.. Ważne jest to, że w któryms momencie staje się ważniejsze dobro drugiego człowieka nad nasze własne. Ale do tego trzeba dorosnąć - wyzbywając się egoizmu, strachu, starych nawyków, omijając blokady i pokonując własne lęki..
JeStEm ZwYkŁyM Człowiekiem KtÓrY ChCe PoZnAc WiElE FaJnYcH I CiEkAwYcH OsÓb.JeStEm MiŁy, UcZcIwY, InTeLiGeNtNy OrAz Z PoCzUcIeM HuMoRkU ItD.
Cześć!, mieszkam w ... studiuje, interesuje sie filmem, muzyką, komputerami. Jezeli chodzi o mój charakter....hmmm...czuły wrazliwy z poczuciem humoru... nie będę się za bardzo rozpisywał:):):)
Być przyjacielem
To umieć patrzeć na drugiego
W chwilach radości i w chwilach smutku
I potrafić dzielić to z nim.
Być przyjacielem
To umieć dostrzegać dobro i piękno,
Które posiada każda istota,
I potrafić je podziwiać.
Być przyjacielem
To prosić o przebaczenie i przebaczać,
I umieć o tym zapomnieć.
Być przyjacielem to
Umieć zawsze dziękować
I uszczęśliwiać drugiego.
Być przyjacielem
To znaczy stanąć u boku tego,
Kto stracił wszelką nadzieje,
I darzyć go miłością...
"Najlepszym przyjacielem jest ten,
Kto nie pytając o powód twego smutku,
Potrafi sprawić, że znów wraca radość"
LUBIE - miło spędzać wolny czas, zatopienia w marzeniach, zabawę, wzajemne zrozumienie, rozweselać towarzystwo, rozwiązywać trudne problemy, wycieczki zagraniczne, bliskość, czułość, szacunek dla drugiej osoby, najważni9ejsze to zaufanie, szczerość dobrze wiedziec co inni myślą o Tobie, malutkie pulchniutkie dzieci, pomagać innym gdy są w potrzebie, prawdomówność, ratownictwo medyczne, drobne niespodzianki, dawac nadzieje i optymizm, radować się gdy inni się radują, wyrozumiałość, lubię ludzi którzy mają coś do zaoferowania oprócz chamstwa i kłamstwa, szczerą serdeczność, ludzi którzy wnoszą coś ciekawego w moje życie, ciepło kogoś miłego, móc być przyjacielem przez duże P, fantazjowac i wymyslac nowe fantastyczne historie, doradzac innym, inne kraje, kultury ich zachowania ich przeszłość, Robienie zdjęć i kolekcjonowac zdjecia moich przyjaciół, uśmiech który nie kłamie, słowa proste i szczere takie sa najpiękniejsze, mocih przyjaciół - lewą rękę za nich oddam,
NIE LUBIE - prostactwa, braku kultury, wulgarności, zakłamania, braku szczerości, obgadywania za plecami, zapatrzenia w siebie takich co mowia a nie wiedza co, nie nawidze jak ktos mnie oszukuje, dewastowania przestrzeni publicznej, głupich żartów, ludzi skoncentrowanych na sobie, ludzi którzy udają przyjaciół, nie sznowanie starszych ludzi, manipulacji ludzmi, obrażalskich, zawistnych ludzi jak ktos mnie szufladkuje i ocenia nie znając mnie, pożegnan bez słów wyjasnien, fałszywych ludzi, wywyższania się, plotek bo one psują stosunki międzyludzkie, dwulicowych ludzi gdy ktos zle traktuje drugiego czlowieka, ludzi skoncentrowanych tylko na sobie i swoich potrzebach, wystawiania pochopnej oceny bez pokrycia kiedy wykorzystuje czyjąś życzliwośc, braku szacunku wobec innych, jak ktos wyrzadza krzywde drugiej osobie, nie dotrzymywania obietnic, braku odpowiedzialnosci za slowa i czyny, gierek w kotka i myszkę, Nie lubie jak ktos kłamie a potem udaje ze nic sie nie stało, słow co ranią zbyt dotkliwie, oceniac ludzi po wygladzie, jak cierpie ja lub ktos mi bliski, poszanowanie czyjes prywatnosci, osob ktore mówią że cie lubią a jak cie nie ma w poblizu to cie obmawiają , wykorzystywania innych, zawłaszczanie kogokolwiek i bycia zawłaszczanym, gdy ktos bawi sie kosztem innych, gdy ktos chce mnie zmieniac... a zwłaszcza wtedy gdy zaraz po tym odchodzi, wyśmiewania sie z innych, zaskarbianie sobie kogos jedynie po to aby cvzerpac z tej znajomosci jakies rodzaje korzysci,
AS I CREATE I AM The GLAD PERSON THAT IT POSITIVELY THINKS ABOUT The VIDA.SÉ TO TAKE CARE OF ITSELF To MY NEAR PERSON. ESTEEM SINCERITY And ABERTURA.ME PLEASES TRIPS And NEW DESAFÍOS.RESTO I WILL SAY DESPUES TO RECEIVE MESSAGE. I AM OF SIGN OF ZODIACO CANCER, The PERSON OF CRAZY PEOPLE And EXTRAORDINARY IDEAS, MASTER The PEOPLE WHOM BY EACH PRICE THEY ALWAYS TRY OF BEING The SAME PERSON And DO NOT PUT FALSE YOU CHEWED! IT IS DIFICIL TO WRITE OF MY... I am PROTECTIVE AMIABLE CALM PERSON AFFECTIONATE CAREFUL SIMPATICA I MEASURE 175 cm THIN the EYES OF BROWN COLOR. PEOPLE MUST WATCH Of the HEART And NOT OF The EYES BECAUSE OUTER APPEARANCE HAPPENS... HE IS IMPORTANT THIS THAT SHE JOINS To US And NOT WHAT SHE STARTS OFF To US... THEY DO NOT HAVE MEANING DISTANCES, DIFFERENCES - THE MAS IMPORTANT LIKINGS ARE ENTHUSIASMS SUCH, HOBBY... IMPORTANT IT IS THAT IN ALGUN MOMENT IS THE IMPORTANT MAS IS THE KINDNESS OF THE OTHER HUMAN BEING WHO OUR OWN ONE. BUT FOR ESIO The FEAR IS NECESSARY TO GROW - TO LOSE The EGOISMO The OLD CUSTOMS TO OMIT BLOCKADES And TO SURPASS FEAR SUCH... I AM A NORMAL HUMAN BEING THAT IT WANTS TO MEET MANY YOU MAGNIFY And PECULIAR. I AM AMIABLE HONEST INTELLIGENT And IN ADDITION WITH The SENSE TO ALIVE HUMOR ETC HELLO IN... STUDY, INTERESTS THE CINEMA, MUSICA TO ME, COMPUTERS IF.MMM IS MY CHARACTER...... TENDER SENSIBLE WITH SENSE OF HUMOR TO BE A FRIEND IS TO KNOW HOW TO WATCH At ANOTHER PERSON AT The MOMENTS OF JOY And OF SADNESS And KNOWLEDGE TO SHARE IT WITH HIM TO BE A FRIEND IS TO KNOW HOW TO SEE The KINDNESS And HERMOSURA THAT EACH BEING HAS And KNOWS HOW TO ADMIRE THEM TO BE A FRIEND IS TO REQUEST PARDON And TO PARDON And TO KNOW HOW TO FORGET IT TO BE A FRIEND ARE TO ALWAYS KNOW HOW TO BE THANKFUL And HAPPY HCER The OTHER BEING A FRIEND THIS MEANS TO BE OF SIDE OF THIS THAT EACH HOPE LOST And FLATTERING To ONE WITH LOVE , the BEST FRIEND IS THIS, WHO NOT ASKING OF the REASON OF YOUR SADNESS, KNOWS TO DO, THAT IT RETURNS the JOY AGAIN, I LIKE - TO PASS EITHER The TIME, TO DREAM, GAME, MUTUAL UNDERSTANDING FREE, TO CHEER The SOCIETY, TO SOLVE PROBLEMS DIFICILES, The FOREIGN TRIPS, PROXIMITY, TENDERNESS, RESPECT FOR ANOTHER PERSON, The IMPORTANT MAS IS The CONFIDENCE, SINCERITY, IS OR KNOWLEDGE THAT PINESAN OF YOU The PLUMP DEMAS, SMALL CHILDREN, TO HELP The DEMAS WHEN THEY NEED AID, VERACITY, MEDICAL RESCUE, SURPRISES, TO GIVE To HOPE And OPTIMISM, TO BE GLAD WHEN OTHERS ESTAN BEING GLAD, INDULGENCE, ME GLGARUSTA PEOPLE THAT HAVE SOMETHING When OFFERING OUTSIDE The MALCRIANZAS And The LIES, The SINCERE CORDIALITY OF The GETE THAT PUTS SOMETHING SORPRENDIENTE IN MY LIFE, The HEAT OF SOMEBODY AMIABLE One, TO BE The FRIEND BY GREAT To, FANTASEANDO And TO INVENT The NEW FANTASTIC HISTORIES, TO ADVISE To the DEMAS, OTHER COUNTRIES, The CULTURES OF THEIR ATTITUDES OF THEIR PAST, TO TAKE PHOTOS And TO COLLECT The PHOTOS OF MY FRIENDS, The SMILE THAT DOES NOT LIE, PRETTY SINCERE WORDS FACILES And THUS ARE The MAS, MY FRIENDS - The LEFT HAND BY THEM GAVE BACK. I DO NOT LIKE - The GROSERÍA, The LACK OF CULTURE, The VULGARITY, The FALSIFICATION, The LACK OF SINCERITY, TO CRITICIZE BY The BACK, BECOME ABSORBED IN THOUGHT PEOPLE THAT SPEAK SOMETHING And DO NOT KNOW THAT, HATRED THAT WHEN SOMEBODY DECEIVES To ME, DEVASTATION Of The PUBLIC SPACE, The JOKES ESTUPIDAS, The PEOPLE CONCENTRATED IN She herself, PEOPLE THAT ARE FINJIENDO TO BE FRIENDS, NOT TO RESPECT GREATER PEOPLE, MANIPULATION OF PEOPLE, PEOPLE SENSITIVE, The ENVIOUS PEOPLE WHO WHEN SOMEBODY CLASSIFIES To ME And APPRECIATES WITHOUT KNOWING ME, The DESPEDIDAD WITHOUT GIVING NO EXPLANATIONS, FALSE PEOPLE, PAVONEAR, The CHIMSMES BECAUSE THESE BREAK HUMAN RELATIONS, PEOPLE HIPOCRITA WHEN SOMEBODY THIS BADLY TREATING ANOTHER PERSON, the PEOPLE WHO THIS CONCENTRATED ONLY IN She herself and HER NECESSITIES, presentation OF the VALUATION HASTY WITHOUT COVERING WHEN ESTAN TAKING ADVANTAGE OF ITS AMIABILITY, the LACK OF RESPECT BEFORE the DEMAS, WHEN ONE FOR DAMAGE To ANOTHER PERSON, THAT DO NOT FULFILL the PROMISES, the LACK OF WORD RESPONSIBILITY and the FACTS, the GAME Of the CAT and the MOUSE, I HAS NOT BEEN LIKING WHEN SOMEBODY THIS LYING and LATER THIS FINJIENDO THAT noncStep NOTHING, the WORDS THAT THEY HURT PAINFULLY, TO APPRECIATE PEOPLE BY the APPEARANCE, WHEN I UNDERGO Or SOMEBODY NEAR one, TO RESPECT the ALGUIÉN PRIVACY, the PEOPLE THEY SAY THAT THEY PLEASE To YOU And WHEN YOU ARE NOT ARE CRITICIZING To YOU, ADVANTAGE OF THOSE DE MAS, WHEN ALGUIÉN THIS AMUSING ITSELF At the cost of The OTHERS, WHEN ALGUIÉN WANTS TO CHANGE To ME, And IN THEN INDIVIDUAL WHEN AFTER THAT ONE GOES AWAY, REIR OF The OTHERS, The CONQUISTAMIENTO OF ALGUIÉN ONLY SO THAT TO REMOVE FROM THIS KNOWLEDGE ANY TYPE OF BENEFITS.