prosze o sprawdzenie kilku zdan ;)

Temat przeniesiony do archwium.
3. You have some unexpected guests. You have nothing to eat at home. Make some excuses.

I’m haven’t expect you guys. Meaby we will go out somewhere? In a moment, I call to my friends they with pleasure do with us. I’m don’t manage to do shoping on time becouse I’m finish my class lesson late. And now I haven’t something to eat. But this is no problem becouse we can go to bar, my treat. I’m know great pleace where we can eat something and dancing. I promise will be great!
Czy wy kompletnie przestaliście się uczyć?? Nikt Ci tego nie powinien poprawić, bo Ty nie masz zielonego pojęcia o gramatyce więc jak Ci ktoś to poprawi, to nie będzie to już TWoja praca.

>I'm haven't expect

Cztery słowa i trzy różne czasy pomieszane. To jest zwyczajne nieuctwo i lenistwo.

Meaby - nie ma takiego słowa

I call to my friends they with pleasure do with us. Co to ma znaczyć? "they with pleasure do with us"?

I'm
>don't manage

2 różne czasy pomieszane

I'm finish - tu tak samo, dwa różne czasy pomieszane
Yo fellaz, I haven't got any chuck for you. So then take off and bring me some spam. Like a shot! Chop-chop!
eva74-
przeciez sama zdajesz sobie sprawe, ze mlodziez to teraz po prostu niema czasu na takie bzdury (jedna z ktorych jest jez. ang).
Oni maja inne zobowiazania - np. (i tutaj mozemy ich wymieniac) ale nauka w szkole (co ty?) to jest tylko marnotrawienie czasu. Kiedys sie przekonaja, ale generalnie wtedy to juz bedzie za pozno - i wtedy beda mieli WIELKI zal do wszystkich innych ale nigdy DO siebie.
>>>i do tego zauwazylam moje ulubione slowo 'becouse'
Dla tych, ktorzy jeszcze tego nie wiedza, to slowo NIE istnije w jez. ang. - prosze go nie uzywac - bo ja juz dostaje szalu z tego.
Prosze sie nauczyc jak to sie pisze i to raz na zawsze i nie wprowadzac mnie w nerwy.
Musze (niestety) przyznać wam rację bo ten tekst napisałam na "odwal". Nie jest to moja praca domowa napisałam to bo chce poćwiczyć pisanie tekstów. Robiłam to dość późno i nawet się nie zastanowiłam co piszę... Jestem kiepska z angielskiego ale to dlatego że gdy miałam możliwość nauki po prostu tego nie robiłam, ale teraz chce to nadrobić. I uwierzcie nie jestem już leniem...

p.s. dzięki za słowa krytyki - to mobilizuje :)

pozdrawiam :)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Brak wkładu własnego

Zostaw uwagę