To jest tekst, kóry przetłumaczyłem:
Serdecznie witam na mojej stronie. Tworzeniem stron internetowych zaintersowałem się kilka lat temu
i bardzo mi się to spodobało, jest to moje hobby. Głównie zajmuję się tzw. kodzeniem, ale grafika na potrzeby
stron internetowych nie jest mi obca. Ciągle się rozwijam, codziennie zdobywam nową wiedzę. Nad projektem
i wykonaniem pracuję sam, przynajmniej narazie, dlatego koszt wykonania strony nie jest wysoki i jest zależny od
tego, ile wysiłku trzeba włożyć w daną stronę :-) Zapraszam do powyższego menu, by dowiedzieć się więcej i ewentualnie
skontaktować się. Strona jest dwujęzykowa.
tak przetłumaczyłem:
Hello in my website. I interest Web creating a few years ago and very like it me. Mainly I interesting
programming, but graphics on needs internet sites is not me strange. I Constantly oneself progress. I every day to new gain gnowledge.
On project and execute I working alone, at least (jak powiedzieć narazie? przynajmniej narazie?), so cost execute is
not high and is dependence on this, how much effort I must put into this site. I invite into above menu to more information
or contanct witch me. Page is in two language.
sorry napewno jest masa błędów, ale z góry dzięki za sprawdzenie.