prosze o sprawdzenie :]

Temat przeniesiony do archwium.
mam wielka prosbe.. kolejna juz dzis.. czy mogłby mi ktos sprawdzic koncowa czesc rozprawki??

I think that risk is to big that let such of people goes at liberty, maybe happen more tragedy. The judge schould sentenced the young criminals to prison penalty because better is close criminal person and be at peace, that one potential criminal is under control. In fact, person who commit a crime maybe do this once again. In my opinion whos who is enought adult to commit a crime should be automaticaly deal as adult.
>mam wielka prosbe.. kolejna juz dzis..

Weekend jest.

I think that the risk is too big to let such people go free because it may cause more tragedy. A judge should sentence young criminals to a prison term because it is better to lock them up and feel at peace knowing that at least one potential criminal is under control. In fact, a person who has committed a crime may do it again. In my opinion, a person who has committed an adult crime, should be sentenced as an adult.
Pelka-
Na przyszlosc-
Prosze nie wklejac tego samego w innych watkach, (bo to twierdzi o braku szacunku dla drugiej osoby). Teraz masz moja poprawke i tez dobrze napisane przez eva74. Drugim razem, ja sie nie bede bawila w czytanie twoich postow -szkoda mojego czasu.
co do tego co napisałas.. sorka wilekie nie chciałam nikogo obrazic ani w zaden sposob okazac brak szacunku do kogokolwiek.. po prostu myslałam ze moja prosba nie została zauwazona.. i tyle .. zwykła pomyłka..

dziekuje za poprawke... pozdrawiam...

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie