reneable energy

Temat przeniesiony do archwium.
witam mam do napisania po angielsku o renowacji energi no i cos stworzyłem ale nie wiem czy dobrze moze mi ktos sprawdzic?
Renewable energy is energy generated from natural resources—such as sunlight[2], wind, rain, tides and geothermal heat—which are renewable (naturally replenished). Renewable energy technologies include solar power, wind power, hydroelectricity, micro hydro, biomass and biofuels.

Renewable energy technologies are sometimes criticised for being intermittent or unsightly, yet the market is growing for many forms of renewable energy
Airflows can be used to run wind turbines
Energy in water (in the form of kinetic energy, temperature differences or salinity gradients) can be harnessed and used. Since water is about 800 times denser than air,[29][30] even a slow flowing stream of water, or moderate sea swell, can yield considerable amounts of energy
Coś stworzyłeś powiadasz? A czy to przypadkiem nie jest po prostu posklejany artykuł z Wikipedii? Nie sądzę, żeby nauczyciel nabrał się na to, że "niezaawansowany uczeń" używa takich słów jak "salinity gradient", "yield", czy "unsightly" (nie, nie wymieniłam wcale wszystkich absurdalnie skomplikowanych słów, które użyłeś).
muchamati-
Nie osmieszaj siebie, i nie mysl, ze wszyscy tutaj na forum to ostatnie g....
NIGDY w zyciu nie napisales tego sam. (koniec kropka - niema co wiecej mowic)
You can kid some of the people some of the time, most of the people some of the time, but NEVER all of the people all of the time.
WEZ sie za nauke, LENIU
mnie zeszlo 5 sekund
http://en.wikipedia.org/wiki/Renewable_energy
Rzadko to mówię, ale to było doprawdy żałosne... Czyżbyś oczekiwał, że tutaj przychodzą same głąby, które zobaczą twoje "dzieło" i zaczną bić brawo? A z tą "renowacją energii", to żeś nieźle palną--uśmiałem się.

No nic, do nauki, do nauki. Wtedy może kiedyś będą takie zdania wychodzić spod twego pióra.
i taki jeszcze mysli, ze to co skopiowal, jest o 'renowacji energi' (???)
to, co skopiowal, ...
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - Sprawdzenie

Zostaw uwagę