proszę o sprawdzenie :(

Temat przeniesiony do archwium.
spróbowałam napisać coś sama, będę wdzieczna za sprawdzenie błędów:

Hey, you are so nice for me - thank you, but... I don`t believe you because you can everyday meet a beautiful girl from your country and I wish you it because you are great Boy! So beautiful Girls are everywhere and why miałbyś think about me??? I don`t get e-mail whit a picture, why? I`m waiting fot it... Do you send me one?

Miało być cos takiego:
- Hej, jesteś bardzo miły dla mnie - dziekuje, ale... nie wierze Ci, ponieważ możesz każdego dnia spotkać piękną dziewczynę z Twojego kraju i zycze Ci tego ponieważ jestes świetnym facetem. piekne dziewczyny sa wszedzie wiec dlaczego miałbys myslec o mnie? Nie dostalam od Ciebie e-maila ze zdjeciem, dlaczego? czkema na niego, wyslesz mi do?
Hey, you are so nice 'for' TO me - thank you, but... I don`t believe you
because ....'you can everyday meet a beautiful girl from your country and I
wish you it' (cos tu nie tak -zla kol slow/nie gram. you can meet a beautiful girl (from your country-niewiem czy to potrzebne)...everyday) .....because you are great 'Boy' (tregoi generalnie nie uzywamy gdy mowimy o doroslych mezczyznach)! 'So' (po co to?) beautiful girls are everywhere and why 'miałbyś' (should you) think about me?? I 'don`t' (czas preszly - DIDN'T get (your) e-mail 'whit' WITH 'a'(your) picture, why? I`m STILL waiting 'fot' FOR it... 'Do you' WILL YOU send me one?

« 

Szkoły językowe

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie